IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Érkeznek a hangoskönyvek a Spotify-ba

A Spotify a podcast-szegmensben való terjeszkedése után most a hangoskönyvekbe fektet be némi erőforrást. A vállalat csütörtökön jelentette be, hogy új partnerséget kötött a Storytel Grouppal, amely a hangoskönyveket hozza el felhasználóinak.

A Storytel hivatalos weboldalán tett bejelentés szerint a több mint 500 000 hangoskönyvet tartalmazó katalógusa még ebben az évben elérhető lesz a Spotify-on. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Storytel katalógusa nem lesz része a Spotify Premium előfizetésnek, továbbra is önálló előfizetés szükséges hozzá.

A Spotify-jal kötött partnerség bebikázza a Storytel terjesztését, és kiemeli azt az elképzelésünket, hogy a világot kreatívabbá és empatikusabbá tegyük azáltal, hogy a történeteket bárki, bárhol és bármikor elérhetővé tesszük. A partnerség a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Storytel-előfizetést kötő fogyasztók nemcsak a Storytel platformján keresztül, hanem a Spotify-on keresztül is élvezhetik a történetek és hangoskönyvek világát.
Storytel

A két vállalat szerint ez az integráció kezdetben 25 országban lesz elérhető (bár a Storytel 30 régióban érhető el), de nem világos, hogy melyek ezek. Ez azután történt, hogy az Amazon bejelentette, hogy nagyobb befektetést eszközöl az Audible-be, amely mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az alkalmazásból vásároljanak hangoskönyveket.

A Spotify nyílt hozzáférési platformjának felhasználásával a Storytel képes lesz prémium hangoskönyv-kínálatát a Spotify kiemelkedő platformjának segítségével eljuttatni közönségéhez, miközben megtartja a közvetlen kontrollt a közönségével való kapcsolat felett.
Storytel

A zenével, a podcastokkal, az élő hangosbeszélgetésekkel és most már a hangoskönyvekkel a Spotify újabb lépést tesz az egységes multimédia hubbá válás felé.

Forrás: Storytel

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple Music még mindig nem tudja lenyomni a Spotify-t

Anikó

A Spotify betör a hangoskönyvek piacára

Anikó

A Spotify leelőzte az Apple Musicot

Anikó