IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ez lehet az iPhone 12 bemutatójának dátuma

Csak, hogy kimaxoljuk a bulvár faktort… Egy, egyelőre az AppleInsidernek anonim tippeket osztogató felhasználó szerint már egészen közel lehet az iPhone 12-es esemény dátuma.

Szerinte a második Apple esemény három hét múlva keddre, október 13-ára eshet, az előrendelés pedig már akár október 16-án megindulhat. Az anonim tippelő magát az egyik holland telekommunikációs szolgáltató alkalmazottaként identifikálta, ami még akár igaz is lehet, mert az IP-cím, ahonnan az üzenetet küldte az egyik céghez tartozik.

Ha egy kicsit nyugatabbra vándorlunk, a ködös őszi Albionba, ott pedig Eddy Cue tűnt fel a színen. A brit telekommunikációs cégek is már nagyon készülnek az Apple termékek érkezésére, főleg az 5G-s kapcsolat miatt.

A British Telecom és EE cégek egy belső prezentációjából szivárgott ki az infó, miszerint az Apple már közel lehet az 5G-s iPhone-ok rajtjához.

Már csak néhány nap választ el az Apple következő nagy piaci dobásától, egy 5G iPhone-tól, amely hatalmas lendületet jelent az 5G számára.

Marc Allera, a BT fogyasztói brandjeinek CEO-ja

A prezentáció alatt az Apple internetes szoftverekért és szolgáltatásokért felelős alelnöke, Eddy Cue is megszólalt. Gratulált az EE-nek, ahhoz, hogy ők lettek az első olyan szolgáltató, akik Apple szolgáltatásokkal közös csomagokat ajánlanak előfizetőiknek.

Forrás: AppleInsider

Kíváncsi vagyok, erre mit lépnek a „nagy Apple jósok”…

Forrás: AppleInsider és MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó