IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Gurman: Nem lesz semmilyen márciusi Apple esemény

Az Applenek nem áll szándékában március 16-án, kedden bármilyen bemutatót tartani – erősítette meg a Twitteren a Bloomberg legmegbízhatóbb forrása, Mark Gurman.

Az elmúlt pár hétben többször is felmerült a március 16-i dátum, mint egy potenciális tavaszi Apple esemény napja. A legtöbben már a kezdetek óta szkeptikusak voltak a tavaszi esemény lehetőségével kapcsolatban, főleg a szivárogató források és a pletykált termékek miatt. A Bloomberg újságírója, Mark Gurman szerint a március 16-i esemény nem részese az idei táncrendnek.

Már egy ideje benne van a levegőben egy potenciális esemény híre, hiszen rengeteg az olyan termék, ami a híresztelések szerint 2021 első felében jelenhet meg. Frissített iMac, új iPad Pro modellek, újabb iPad mini, jóárasított AirPods, meg újított AirPods Pro és AirPods 3, na meg az AirTag is mind a csőben lehet.

Ezen termékek egy részét valóban be lehetne mutatni egy tavaszi esemény keretében, és a vállalat a legtöbb évben tart márciusi eseményeket, de ez nem garancia semmire. Az elmúlt évek során volt bemutató 9-én (2015), 21-én (2016), 27-én (2018) és 25-én (2019) is, 2017 és 2020 márciusában nem került sor extra eseményre.

Azonban, ha valakinek lehet a szavára adni a témában az Gurman. Forrásai szerint az Apple nem tervez március 16-án eseményt, és nem tervezik aznapra az AirTag kiadását sem. Ugyan az új termékek érkezésének tényét nem zárja ki, továbbra is arra számíthatunk, hogy lesz miről írni tavasszal, hiszen az Apple hajlamos minden márciusban kiadni néhány kisebb termékfrissítést.

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó