IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Hamarosan javítja az iPhone 13-asok feloldási problémáját az Apple

Néhány napos hallgatás után vasárnap az Apple megerősítette, hogy az iPhone 13 feloldás Apple Watchcsal funkcióját egy szoftveres frissítéssel javítják majd.

Egy vasárnap közzétett támogatási dokumentum megerősíti, hogy a probléma az iPhone 13 családra korlátozódik. Az Apple szövege alapján egyértelmű, hogy a probléma csak egyes iPhone 13 felhasználókra korlátozódik.

Az Apple azonosított egy olyan problémát, amelynél előfordulhat, hogy az iPhone feloldása az Apple Watch segítségével nem működik az iPhone 13-as készülékekkel. Előfordulhat, hogy megjelenik a „Nem lehetséges a kommunikáció az Apple Watchcsal” üzenet, ha arcmaszk viselése közben próbálja feloldani az iPhone-ját, vagy előfordulhat, hogy nem tudja beállítani az iPhone feloldása az Apple Watch segítségével funkciót.

A szövegben az áll, hogy ezt szoftveresen fogják javítani. Arra azonban nem térnek ki konkrétan, hogy mikor.

Monzilla88 nevű felhasználó a Redditen jelentette először a problémát az r/AppleWatch subredditen pénteken. Állítása szerint az iPhone 13 Pro és az Apple Watch SE is naprakész a legújabb iOS és watchOS frissítésekkel.

Forrás: 9to5Mac

Az eredeti panaszos elmondta, hogy próbálkozott a párosítás feloldásával és javításával, mindkét készülék hard resetelésével, a jelkódok be- és kikapcsolásával, de sikertelenül. Végül több felhasználó is arról számolt be, hogy ők is megpróbálták azt, amit az eredeti bejelentő, és még többet is, sikertelenül.

Az iPhone feloldása az Apple Watch segítségével továbbra is jól működik az iOS 15-ön a régebbi iPhone modelleken, beleértve az iPhone 11 Pro Maxot és az iPhone X-et. A pénteki jelentés óta az Apple Support fórumain is eszkalálódtak az erről szóló beszélgetések, mivel több felhasználóhoz is megérkezett a megrendelt iPhone 13-as készüléke.

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó