IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Teljesen új designt kaphat az iPhone 14

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa ismét jelentkezik Power On hírlevelének újabb felvonásával. Ezúttal még rá ver egy gombócot az iPhone 14-re vonatkozó pletykákra.

Gurman szerint a felhasználók az új, belépőszintű és Pro modellek esetén is teljes újratervezésre számíthatnak az iPhone 14 esetében, mivel az idei kisebb változások azt is jelentik, hogy az Apple mérnökei a színfalak mögött nagyobb dolgokon dolgoztak, amelyek több időt vesznek igénybe.

Nem ez az első alkalom, hogy arról hallunk, hogy az Apple teljes újratervezést fontolgat az iPhone 14 termékcsaládhoz. Ming-Chi Kuo már azt mondta, hogy az Apple 2022-ben ejti a notchot, kezdve a csúcskategóriás iPhone 14 Próval. Kuo a dizájnváltozást „lyukas designként” írja le. Ez hasonló ahhoz, amit jelenleg számos high-end iPhone renderénél használnak.

Forrás: FPT

A YouTuber és szivárogtató Jon Prosser is megerősítette a lyukas designt, azt állítva, hogy valós képeket látott az iPhone 14 Pro Maxról notch nélkül. 

A termékcsaládról az a hír járja, hogy az Apple dobja az iPhone minit, és egy új iPhone 14 Maxra koncentrál, így a termékcsalád egy normál iPhone-t, egy Max modellt és két Pro változatot tartalmazna.

Ami a kijelző alatti Touch ID-t illeti, Kuo arról számolt be, hogy az Apple dolgozik ezen a technológián, de még nem világos, hogy időben elkészül-e a 2022-es iPhone-felhozatalra. Nemrég azt mondta, hogy ez a 2023-as iPhone egyik jellemzője lesz, míg 2024-ben az Apple végre bemutatja az összehajtható készüléket.

Ami az összehajtható iPhone-okat illeti, Gurman szerint az Apple saját összehajtható készülékeket fejleszt, amelyek néhány éven belül megjelenhetnek, ami alátámasztja Kuo jelentését.

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent a watchOS 9

Anikó

Megjelent az iOS 16

Anikó

Érkeznek az Apple Far Out eseményének legnagyobb bejelentései

Anikó