IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Teljesen új designt kaphat az iPhone 14

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa ismét jelentkezik Power On hírlevelének újabb felvonásával. Ezúttal még rá ver egy gombócot az iPhone 14-re vonatkozó pletykákra.

Gurman szerint a felhasználók az új, belépőszintű és Pro modellek esetén is teljes újratervezésre számíthatnak az iPhone 14 esetében, mivel az idei kisebb változások azt is jelentik, hogy az Apple mérnökei a színfalak mögött nagyobb dolgokon dolgoztak, amelyek több időt vesznek igénybe.

Nem ez az első alkalom, hogy arról hallunk, hogy az Apple teljes újratervezést fontolgat az iPhone 14 termékcsaládhoz. Ming-Chi Kuo már azt mondta, hogy az Apple 2022-ben ejti a notchot, kezdve a csúcskategóriás iPhone 14 Próval. Kuo a dizájnváltozást „lyukas designként” írja le. Ez hasonló ahhoz, amit jelenleg számos high-end iPhone renderénél használnak.

Forrás: FPT

A YouTuber és szivárogtató Jon Prosser is megerősítette a lyukas designt, azt állítva, hogy valós képeket látott az iPhone 14 Pro Maxról notch nélkül. 

A termékcsaládról az a hír járja, hogy az Apple dobja az iPhone minit, és egy új iPhone 14 Maxra koncentrál, így a termékcsalád egy normál iPhone-t, egy Max modellt és két Pro változatot tartalmazna.

Ami a kijelző alatti Touch ID-t illeti, Kuo arról számolt be, hogy az Apple dolgozik ezen a technológián, de még nem világos, hogy időben elkészül-e a 2022-es iPhone-felhozatalra. Nemrég azt mondta, hogy ez a 2023-as iPhone egyik jellemzője lesz, míg 2024-ben az Apple végre bemutatja az összehajtható készüléket.

Ami az összehajtható iPhone-okat illeti, Gurman szerint az Apple saját összehajtható készülékeket fejleszt, amelyek néhány éven belül megjelenhetnek, ami alátámasztja Kuo jelentését.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó