IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Három Daytime Emmy-díjat is elhozott az Apple TV+

Az Apple Originals idén 35 Primetime Emmy-jelölést kapott, a legtöbbet Ted Lasso hozhatja a konyhára. A hétvégén kihirdették az előfutár, Daytime Emmy győzteseit, és az Apple három kategóriában is nyert.

A Variety szerint a Kiválóan különleges nappali animációs műsor kategóriában az Apple Original Here We Are: Notes for Living on Planet Earth nyert. Az animációs filmmel Kiemelkedő egyéni teljesítmény animációban kategóriában is nyert, a 3D animátor Anne Moth.

Forrás: Apple TV+

Végül, de nem utolsósorban, a Kiváló vágás egy óvodai animációs műsorhoz kategóriában szintén az Apple Originals Stillwater nyert.

A Daytime Emmy-díjakat ezen a hétvégén adták át, az élőben közvetített ceremóniák pedig az interneten és az iOS-eszközökön elérhető Emmy-alkalmazáson is megtekinthetők.

A 73. éves Primetime Emmy-díjátadó győzteseit 2021. szeptember 19-én, a televíziós ceremónián hirdetik ki, amikor kiderül, hogy a Ted Lasso hoz-e további díjakat az Apple TV+-nak.

Alig két évvel ezelőtti indulásunk óta talán azt dédelgettük a legjobban, hogy az olyan műsorokat, mint a Ted Lasso, a Mythic Quest, a Central Park, a Billie Eilish: The World’s A Little Blurry, a Servant és még sok más, a közönség világszerte olyan szenvedélyesen fogadta. Továbbra is lenyűgöz bennünket, hogy halljuk a nézők személyes történeteit, akikre mélyen hatottak ezek a zseniális karakterek és a velük együtt megtett utazások. Mindannyiunk részéről az Apple-nél a legmelegebb gratulációnkat küldjük mindenkinek, aki részt vett ezeknek az egyedi történeteknek az életre keltésében, és ehhez a megérdemelt kitüntetéshez.
Zack Van Amburg, az Apple Worldwide Video részlegének vezetője

Borítókép: Apple TV+

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó