IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Mitől lett Fan Edition a Samsung Galaxy S20 FE?

Technikailag a Galaxy S20 FE esetében egy S20 Lite-ról beszélünk, azonban a vállalat nem szeretné, ha vásárlóik a „gagyibb verzió” kategóriában kezelnék a készüléket. Így maradt a Fan Edition, azaz Rajongói kiadás megnevezés.

Akár szorosan követed a tech híreket, akár nem, az FE elnevezés igazából ígyis-úgyis megszúrja az ember szemét, nem éppen átlagos. Ez gyakorlatilag a Samsung Galaxy S20, de egy sokkal „műanyagabb” borításban.

Forrás: Samsung

Nem ez az első alkalom, hogy a Fan Edition elnevezéssel él a Samsung, a Galaxy Note 7-ből már volt egyszer Fan Edition, de arról a termékről vajmi keveset hallhattunk, hiszen tényleg annyira limitált verzió volt, hogy Dél-Koreai határait el sem hagyta, csak az otthoni piacon volt kapható. A visszahívott készülék totál javított verziójára sütötték rá anno a Fan Edition bélyeget, amiben teljesen kicserélték az aksit, de azon kívül tökéletesen ugyanaz a készülék volt.

Ezen kívül viszont teljesen ismeretlen a fogalom, a sokkal értelmezhetőbb, Lite jelzőt aggatták már az S10-re és Note10-re, viszont felhasználó visszajelzések alapján a Lite elnevezés leginkább lebutított érzetet keltett a válaszadókban. Ezt pedig a Samsung nem csoda, hogy el szerette volna kerülni. Bár az S20 FE árcímkéjén valóban vékonyabban fogott a ceruza, azért a készülék így is megállja a helyét.

Forrás: Samsung

A műanyag borítás pedig még azt is lehetővé teszi, hogy jóval nagyobb színkínálatot nyújthassanak a vásárlók számára. Ez az S20 esetében hat új színváltozatot jelent.

Ezen kívül a Samsung Galaxy S20 FE a Samsungtól elvárt minőséget és teljesítményt nyújtja, de funkcionális és praktikus árú csomagolásban. A rutin meg az évek segítették abban a vállalatot, hogy egy olyan király eszközt hozzanak létre, ami magasabb teljesítményt nyújt, mint az árcímke sejteni engedné.

Forrás: Android Central

Borítókép: Samsung

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó