IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Hivatalos: október 13-án rendezik a legújabb iPhone bemutatót

Lehet bevésni a naptárakba, jövő kedden érkeznek az iPhone 12 modellek. Az Apple soronkövetkező Keynote-ja természetesen most is teljesen virtuális lesz.

Nem történt meglepetés, az Apple bejelentette, hogy október 13-án, kedden (magyar idő szerint) 19:00 órakor kezdődik a legújabb Keynote közvetítése, ami ezúttal is egy előre felvett, vélhetően gyönyörűen megkoponált bemutató lesz. Ha félnél, hogy elfelejted, már állíthatsz be értesítőt a YouTube linken is:

A show neve Hi, Speed, vagyis helló, sebesség! Ez szinte biztosan az 5G technológiára utal. A cím ennél még találóbb lenne, ha a rajongók által régóta várt 120 Hz-es frissítés is érkezne, de ez vélhetően nem fog. Persze egy új ARM-es Macben azért még bízhatunk, ami sebességi rekordokat döntöget. Ami viszont gyakorlatilag borítékolható, az 4 új iPhone modell, rendre az:

  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

A Keynote kifejezetten eseménydús is lehet, ha belefér még az AirTag vagy épp az új Apple fejhallgató bemutatása is. Termékcunamival nyitják a legfontosabb negyedévüket vagy unalmasabb iPhone bemutató lesz, amiben már mindent tudunk előre? Bízzunk az elsőben. Addig természetesen felbukkan egy sor kacsa és néhány érdekes utolsó pillanatos szivárgás, amikben segítünk majd eligazodni.

Addig is egy kis AR apróság a meghívóban, ami lassan védjegyévé válik a cupertinói vállalatnak:

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó