IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Idén nőhet az Apple Watch mérete

A hét elején egy UnclePan néven azonosított névtelen felhasználó megosztott a Weibón néhány részletet a közelgő Apple Watch Series 7-ről, amely szerinte 41 mm-es és 45 mm-es változatban fog megjelenni. 

Most egy másik kiszivárogtató megerősíti ugyanezt az információt egy sematikus fotóval, amelyen egy Apple Watch pántjának egy darabja látható, rajta a „45 mm” felirattal.

A kép DuanRuitól származik, akinek elég vegyes a múltja, ha szivárogtatásokról van szó. A felhasználó a Twitteren osztott meg egy képet, ami úgy néz ki, mintha az Apple Watch Leather Loop pántja lenne. Azonban a 44 mm helyett ez a pánt 45mm feliratú.

Bár ez a kép könnyen lehet hamisítvány is, de van okunk azt hinni, hogy ez valóban a következő generációs Apple Watchhoz készült szíj.

Már egy ideje halljuk a pletykákat arról, hogy az Apple Watch Series 7 teljesen új dizájnnal fog rendelkezni, lapos élekkel és frissített kijelzőveel. Egy friss pletyka szerint azonban az Apple kissé megnöveli majd az Apple Watch kijelzőinek méretét 40 és 44 mm-ről 41 és 45 mm-re.

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az Apple Watch tokja nagyobb lesz. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman júniusban azt mondta, hogy az Apple Watch Series 7 kijelzője vékonyabb keretet kap, ami összhangban van a kissé nagyobb kijelzőről szóló pletykákkal. UnclePan azt is elmondta, hogy az Apple Watch korábbi verzióinak óraszíjai továbbra is kompatibilisek lesznek az új Apple Watch Series 7 dizájnnal.

Az Apple Watch Series 4 előtt az Apple 38 mm-es és 42 mm-es változatban kínálta az Apple Watchot. A régi óraszíjak még az új dizájn mellett is kompatibilisek maradtak a Series 4-gyel és későbbiekkel, így ez most a Series 7 esetében is így lehet.

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó