IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Így lehetsz Batman és mehetsz Batmobillal Waze-en

Elképesztő menő újítás érkezik Waze-re, Batman és Riddler hangját és autóját is beállíthatjuk.

A Waze mindig is nagyon közkedvelt alkalmazás volt az autósok körében, ugyanis nemcsak sokkal pontosabb és gyorsabb navigációs alkalmazás, mint az Apple Maps vagy a Google Maps, de jól személyre is szabható. Beállíthatunk magunknak egyedi kis avatarokat, ami a hangulatunkat jelzi, valamint az autót, amivel megyünk szintén változtatni tudjuk.

Aki szereti a Waze-t és a Batman karaktereket, borzasztóan fel lesz dobva a mai hírünktől. Ugyanis mostantól egészen október 31-ig egy speciális DC promóciónak köszönhetően felturbózhatjuk mindennapi utazásainkat.

Az alkalmazásba bejelentkezéskor a listán láthatunk egy Batman logót, amire rányomva először oldalt kell választanunk. Lehetünk a jó oldalon Batmannel vagy a rosszon Riddlerrel (Rébusz). A navigációs hang angol lesz, de ha jóban vagy a nyelvvel vagy sokat játszottál ralijátékokkal (easy left, easy right) akkor megéri átállítani.

Batman hangja pedig a klasszikus kedvelői számára fület gyönyörködtető élmény lesz, ugyanis Kevin Conroy-t sikerült felkérni a feladatra. A színész már rengetegszer bújt a denevérember bőrébe vagy adott hangot neki ugyanis az animációs sorozatban, a Batman Beyondban, Injustice 2-ben, Batman: The Killing Joke-ban, az Igazság Ligájában és a Batman Arkham játékokban is ő bújt a szerepbe.  Riddler navigációs utasításait pedig Wally Winger fogja mondani, aki szintén az Batman Arkham játékokban alakította a vicceskedő főellenséget. Mai napig kísért egyébként a Batman: Arkham Knightból az a pszichopata nevetés.

A hangokon kívül az autókat is megkapjuk (bár nekem nem mutatta őket valamiért), lehetünk a Batmobillal vagy Riddler versenyautójával is, ráadásul a Spotify készített két zenelistát is a promócióhoz. Az egyik a DC szuperhőseit helyezi fókuszba, a másik pedig a gonosz főellenségeket. A hangulat ikonunkhoz is megkaptuk Batmant vagy Riddlert, így a többi autósnak is mutathatjuk, melyik oldalunk is állunk.

Mi már azonnal átállítottuk az avatarunkat, te melyik oldalt választod?

Forrás és borító: 9to5Google