IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jövő héten indul az Apple Fitness+!

December 14-én elrajtol az Apple új, ökoszisztémán átívelő fitnesz szolgáltatása, az Apple Fitness+. 

Az Apple Fitness+ stúdió stílusú edzéseket hoz az Apple Watch, iPhone, iPad és Apple TV számára, intelligens módon beépítve az Apple Watch edzésmutatóit. A maga nemében egyedülálló, személyre szabott élményt a felhasználók bárhol és bármikor élvezhetik potom havi 9,99 dolláros vagy évi 79,99 dolláros áron és az Apple One szolgáltatási csomag része ként.

Az Apple Fitness+ a 10 legnépszerűbb edzéstípussal indul, köztük nagy intenzitású intervallum edzéssel (HIIT), erőnléti edzéssel, jógával, tánccal, core edzéssel, kerékpározással, futópadozással (futáshoz és gyalogláshoz), evezéssel és levezetéssel. Mindez népszerű oktatókból álló csapat által interpretálva.

Az Apple Fitness+ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az edzőt, az időt, az edzés típusát és a zenét. Az intelligens ajánlómotor figyelembe veszi a Fitness+ alkalmazásban korábban elvégzett edzéseket, az Apple Watch Edzés alkalmazásának eredményeit és a harmadik fél által készített kedvenc fitneszalkalmazások adatait is, integrálva az Egészség alkalmazással. 

A Fitness+ minden héten új tartalmat szolgáltat az összes edzéstípusban, különféle edzőkkel, időpontokkal és zenével. Azok, akik csak most kezdenek bele a mozgásba, kipróbálnának valami újat, ott vannak az Absolute Beginner edzések, amelyek megtanítják a HIIT, az erőnléti- és core edzés, valamint a jóga alapjait.

Az Activity Sharing használatával a felhasználók pedig lehetővé tehetik a barátok és a családtagok számára, hogy láthassák a Fitness+ edzéseiket, és megoszthatják eredményeiket kedvenc közösségi média felületeiken is.

Az Apple Fitness+ december 14-én, hétfőn válik elérhetővé. Használatához iOS 14.3, watchOS 7.2, iPadOS 14.3 és tvOS 14.3 szükséges. Az Apple Watch felhasználók számára az Apple Fitness+ automatikusan új fülként jelenik meg az iPhone Fitnesz alkalmazásában. Az alkalmazás iPaden letölthető lesz az App Store-ból, Apple TV-n pedig automatikusan megjelenik, amint a felhasználók frissítenek a tvOS 14.3-ra.

Az egyetlen feketeleves, hogy a szolgáltatás jelenleg csak az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Új-Zélandon lesz elérhető, így nálunk még mindig várni kell az indulásra.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó