IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple bemutatta új fejhallgatóját, az AirPods Maxot!

Elképesztő hangzás, adaptív equalizer, aktív zajszűrés és igazi térbeli hangzás. És ez még csak az ízelítő…

A frissítében egy sajtóközlemény útján bemutatott AirPods nagytestvér, az over-ear kialakítású AirPods Max fejhallgató igazi hangorkánt hoz. A fejhallgató magában egyesíti az egyéni akusztikus kialakítás, H1 chip, fejlettebb computational audio, adaptív equalizer (Adaptive EQ), aktív zajszűrés (Active Noise Cancellation) , áttetsző mód (Transparency Mode) és térbeli hangzás (Spatial Audio) minden előnyét. 

Az AirPodsok a legnépszerűbb fejhallgatók a világon, melyeket könnyed beállítási lehetőségeik, hihetetlen hangminőségük és ikonikus kialakításuk miatt szeretnek a felhasználók. Az AirPods Max segítségével ezt a varázslatos AirPods élményt egy lenyűgöző, over-ear kialakítású fejhallgatóban hozzuk el, nagy pontosságú hangzással. Az egyedi akusztikus kialakítás, az erőteljes H1 chipekkel és a fejlett szoftveres megoldással kombinálva lehetővé teszi az AirPods Max számára, hogy a computational audio segítségével vezeték nélkül biztosítsa az igazi zenehallgatási élményt.
Greg Joswiak, az Apple globális marketingért felelős alelnöke

A fejpánttól egészen a fülpárnákig az AirPods Max minden részét gondosan megtervezték, hogy a fejhallgató kivételes akusztikai teljesítményt nyújtson minden felhasználó számára. A rozsdamentes acélból készült fejpánt váza erőt, rugalmasságot és kényelmet biztosít. Mindkét fülhallgató rész forradalmi mechanizmuson keresztül kapcsolódik a fejpánthoz, a fülpárnákban akusztikusan kidolgozott memóriahabot használnak a hatékony hangszigetelés létrehozásához – ez a kritikus tényező a magával ragadó hangzás biztosításában. Az Apple Watch ihlette Digital Crown pontos hangerőszabályzást és hanglejátszást vagy szüneteltetést, zeneszámok átugrását, telefonhívások fogadását vagy befejezését, valamint a Siri aktiválását teszi lehetővé.

Az AirPods Max egy 40 mm-es, Apple által tervezett dinamikus driverrel rendelkezik, amely gazdag, mély basszust, pontos középtartományokat és éles, tiszta nagyfrekvenciás hangzást biztosít, így garantáltan minden hang hallható. 

Mindegyik fülesben Apple által tervezett H1 chipet figyel. A chipek 10 audio magjának felhasználása – másodpercenként 9 milliárd műveletre képes – a computational audio pedig áttörő zenehallgatási élményt nyújt, amely magában foglalja az adaptív EQ-t, az aktív zajcsökkentést, az áttetsző módot és a térbeli hangzást.

Az AirPods Max kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Az Apple 20 órányi nagy pontosságú hang-, beszélgetési vagy filmlejátszással időt ígér, aktív zajcsökkentéssel és térbeli hanggal megspékelve.

Az AirPods Maxhoz jár még egy puha, vékony intelligens tok is, amely segít megőrizni az akkumulátor töltöttségét, ha nem használják. És persze jár még a füleshez egy új Lightning – USB-C kábel is.

Az AirPods Max az Apple megszokott minőségben, öt gyönyörű színben: asztroszürke, ezüst, zöld, égkék és rózsaszínben érkezik, és már el is érhető a vállalat webshopjában 234 990 Ft-os áron.

Frissítés: nemrég befutottak az első videós promók is. Az egyikben az AirPods Max képességeibe nyerhetünk betekintést “keynote-stílusban”, a másik egy rövidebb zenés reklám a Cid Rim aláfestésével.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó