IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Június 28-án tartja következő Galaxy eseményét a Samsung

Nyilvánvaló okokból a Mobile World Congress 2021 idén az első negyedévről a második negyedév végére került át. Mivel a Samsung az okostelefon-ipar egyik legnagyobb szereplője, ritkán hagyja ki ezt az eseményt, amely mára az a hely lett, ahol a vállalat bemutatja az év legfontosabb zászlóshajóit.

Mivel az MWC 2021 még júniusban kezdetét veszi, a Samsungnak idén korán meg kellett tartania a saját Galaxy eseményét, hogy bejelentse a Galaxy S21 sorozatot. Hagyományosan a többi Galaxy készülékeket az év második felében mutatják be egy másik nagy technológiai seregszemlén, az IFA-n. Sajnos a berlini IFA idén a globális egészségügyi bizonytalanságok miatt elmarad.

Forrás: cined.com

Így a Samsung elsők között erősítette meg virtuális rendezvényét az MWC 2021 részeként. A dél-koreai okostelefon-gyártó a mai nap folyamán nyilvánosságra hozta, hogy június 28-án magyar idő szerint 19:15-ös kezdettel egy virtuális Samsung Galaxy ülésnek ad otthont.

Az időpont mellett a Samsung azt is megerősítette, hogy bemutatja új okosóráit, valamint a Google-lal együttműködésben készült új Wear OS 3.0-t. A dél-koreai vállalat emellett megemlíti, hogy megosztja majd “legújabb biztonsági fejlesztéseit és innovációit, amelyek célja, hogy a felhasználóknak védelmet és nyugalmat nyújtsanak egy nyitott és összekapcsolt világban”.

Mivel ez egy “Galaxy” esemény, arra is számítunk, hogy a Samsung bemutat néhány be nem jelentett csúcs-okostelefont, például a Galaxy Z Fold 3-at, a Galaxy Z Flip 3-at és a Galaxy S21 FE-t, vagy e három, korábban kiszivárgott készülék bármely kombinációját.

Forrás: phonearena

A közelgő Samsung Galaxy MWC virtuális eseményt jövő héten élőben közvetíti a vállalat hivatalos YouTube csatornáján.

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó