IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Júniusban jön a virtuális WWDC

Az Apple ma bejelentette, hogy június 22-ével megkezdi idei fejlesztői konferenciáját, a WWDC-t virtuális keretek közt.

A közvetítések elérhetők lesznek az Apple Developer alkalmazásán, valamint az Apple Developer weboldalán keresztül minden fejlesztő számára. Az kérdés, hogy mi lesz a nagyközönséggel, de valószínűleg a legnagyobb bejelentések idén is élőben lesznek követhetők a cég weboldalán és YouTube csatornáján.

Forrás: Apple Developer

Az idén 31. alkalommal megrendezett WWDC20 remek lehetőséget biztosít mind a fejlesztők, mind kreatívok számára a világ körül, hogy betekintést nyerhessenek az új iOS, iPadOS, macOS, tvOS és watchOS rendszerekbe, valamint tanulhassanak a legjobb Apple mérnököktől.

A WWDC20 lesz az eddigi legnagyszabásúbb rendezvényünk, mely több mint 23 millió fejlesztőt hoz össze a világ minden pontjáról júniusban egy héten keresztül, hogy még többet megtudhassanak az Apple rendszereiről

Phil Schiller, az Apple vezető marketingese

Az biztos, hogy idén teljesen új szituáció állt elő, de biztosak vagyunk benne, hogy a vállalat még annál is újabb és kreatívabb módszereket talál ki, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsák minden résztvevőnek a képernyőn innen, s túl.

Forrás és borítókép: Apple Newsroom

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó