IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kezdi magát megadni az a Samsung Galaxy S21, amit megjelenése óta víz alatt tartanak

Egy nagyon érdekes teszt méri, hogy mennyit bírja valóban az S21 víz alatt, de a videó valószínűleg nem lesz annyira hosszú életű.

A Galaxy S21 vízálló képességeiben nem sok kétség akad, ugyanis már az előző modellek is jól teljesítettek a víz alatti teszteken. A Samsung már több mint egy évtizede eléggé jól szigeteli a telefonjait, és valóban nem kell aggódni, ha strandra visszük és csinálunk pár fürdős képet a gyerekről. Ez azonban nem akadályozta meg az egyik YouTubert abban, hogy a kiadás napja óta egy akváriumban tegye a saját modelljét egy érdekes kísérlet érdekében.

Photo Owl Time Lapse csatornáján lehet követni élőben a folyamatot, viszont már az elején akadt egy kis probléma. A One UI 3.0-ba épített stopperóra alkalmazás ugyanis csak 99 órát, 59 percet és 59 másodpercet képes rögzíteni és többször is újra kellett indítani manuálisan. A cikk írásakor már 4 alkalommal lett újraindítva az alkalmazás, ez 400+ órát jelent.

Az ötödik nap vége felé, 117 óra után a Galaxy S21 egy „nedvesség észlelt” elnevezésű figyelmeztetést adott ki, amely után a képernyő nem reagált, és elkezdett olyan érintéseket érzékelni, amik természetesen nem történtek meg, hiszen nem nyúlt senki a telefonhoz. Viszont a véletlenszerű gombnyomások a probléma megszűnéséhez vezettek.

A hangszóró tíz nap után is működött, 241 óra után mindösszesen annyi volt vele a probléma, hogy a hangok torzítva és halkan szóltak. A 15-ik napon, az OBS (streaming szoftver) leállt.

A teszt 351 órájában viszont kezdődtek a komolyabb bajok. Több olyan értesítés is megjelent, aminek semmi köze nem volt az éppen történő eseményekhez. Viszont a telefon még működik, habár úgy tűnik, hogy az internethez már nem csatlakozik.

A kísérlet inkább szórakoztatásra van, mint bármilyen bizonyításra, ugyanis a Samsung még mindig jogi harcot vív a Galaxy S7 sorozat vízállósága miatt. Természetesen a cég nem tanácsolja, hogy beledobjuk a telefonunkat az akváriumunkba hetekig és valószínű, hogy ez a streamer sem kap majd ingyenes garanciális javítást a mutatványa után.

Szerintetek meddig fogja bírni?

Forrás és borító: Sammobile

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó