IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Koncepció képeken az iPhone 13 Pro

Már csak három-négy hónap választ el minket a következő generációs iPhone bejelentésétől, de a pletykák már most is sejtetik, hogy mire számíthatunk az Apple új okostelefonjaitól 2021-ben. 

Az eddig kiszivárgott információk alapján a ConceptCreator a LetsGoDigitallal közösen gyönyörű 3D-s rendereket készített arról, hogyan fog kinézni az iPhone 13 Pro.

Néhány, az év elején kiszivárgott vázlatrajz arra utal, hogy az idei iPhone-ok inkább iPhone 12S szériásak, mintsem 13 lesznek, bár a hivatalos nevek továbbra sem ismertek. Ez azért van, mert a dizájn nagyjából ugyanaz marad, mint a jelenlegi generációé, csak néhány aprócska változást eszközölnek.

Ezek a vázlatok például arra utalnak, hogy az új iPhone-ok vastagabbak lesznek, és nagyobb kameraobjektíveket kapnak – legalábbis a Pro termékcsaládban. Az Apple okostelefonjának egy másik aspektusa is változni fog a pletykák szerint az iPhone 13-mal, ez pedig a képernyő tetején lévő bevágás.

A notch nem fog eltűnni, hiszen az Apple-nek továbbra is szüksége van rá a Face ID szenzorok elhelyezéséhez, de az idei iPhone-ok valamivel kisebb notchot kaphatnak. Bár ez biztosan nem lesz olyan nagy hatással az általános dizájnra, az iPhone 13 modellek állapotjelző sávjába több hasznos információt hozhat vissza.

Forrás: LetsGoDigital
Forrás: LetsGoDigital
Forrás: LetsGoDigital
Forrás: LetsGoDigital

A koncepció pedig pontosan ezt mutatja nekünk. Az iPhone Pro új változatát láthatjuk, amely nagyon hasonlít az iPhone 12 Próra, de kisebb notchcsal, nagyobb kamerákkal és új színekkel (bár konkrét infók nincsenek az iPhone 13-as termékcsalád új színeiről).

Bár ez kiábrándítónak tűnhet, nem lenne meglepő, hiszen az Apple egy nagy változás után általában egy ideig megtartja ugyanazt a dizájnt. Lehetséges, hogy az Apple inkább az iPhone hardverének fejlesztésére koncentrál olyan dolgokkal, mint a jobb kamerák, a nagyobb akkumulátorok és a kibővített 5G támogatás.

Te mit gondolsz, megelégednél egy új iPhone-nal, ami eléggé hasonlít az iPhone 12-re, de kisebb a notchcsa, vagy nagyobb frissítést vársz?

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó