IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Láttál már Apple Watchot vizet köpni?

Ha nem, most jó lehetőséged van lassított felvételben megnézni.

Az utóbbi szériás Apple Watchok már mind alakalmasak arra, hogy akár strandolás, akár úszás közben is a kezünkön tartsuk őket. Series 2 óta tartalmaznak Vízzár funkciót is. Az Apple hivatalos oldala szerint:

Az Apple Watch Series 5 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amely során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

Apple

A The Slow Mo Guys YouTube csatorna szereplői Gav és Dan már évek óta slow motion videókkal bombázzák a nézőket. Most éppen az Apple Watch volt a soros, amint vízbe mártás utána kilöki magából a nedvességet. Mindezt persze ultraközeli és ultralassú felvételen.

Azt már rég óta tudjuk, hogy még a legrégebbi szériák tisztításánál is a vállalat azt ajánlja, hogy folyó víz alatt takarítgassuk meg kicsit kedvenc kiegészítőnket. Azonban a huzamosabb vízállóság már kicsit más kérdés. A vállalat egyébként egészen ötletesen oldotta meg a vízzárási kérdést.

Miután feloldottad a Water Lock (Vízzár) funkciót és elforgattad a Digital Crownt, az óra a bal oldalán található két darab 8 x 1 mm-es hangszóróján löki ki a vizet, még pedig tíz környi hanghatás kíséretében.

Borítókép: Wccftech

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó