IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Még is lesz iPhone 13 mini

Az Apple beszállítója, a Pegatron továbbra is a kisebb iPhone-ok egyik fő összeszerelője marad, és már megrendeléseket kapott az idén érkező iPhone 13 mini számára – állítja a DigiTimes új jelentése.

Piaci források szerint a Pegatron megrendeléseket kapott a közelgő 5,4 hüvelykes iPhone modellre, valamint egy másik közelgő iPhone modell megrendeléseinek egy részét, amely 6,1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd.
Digitimes

Megbízható források szerint az idei iPhone 13 mini várhatóan az utolsó 5,4 hüvelykes modell lesz, amelyet az Apple a zászlóshajók közt kínál a gyenge eladások miatt. Az Apple nem tervezi 5,4 hüvelykes iPhone 14 mini bevezetését, a mini vonal az iPhone 13 után véget ér.

Ming-Chi Kuo elemző szerint az Apple 2022-ben ehelyett két 6,1 hüvelykes és két 6,7 hüvelykes iPhone-t fog kínálni, így a normál iPhone 14 és az iPhone 14 Pro is ebben a két méretváltozatban lesz elérhető.

A Pegatron az Apple második legnagyobb iPhone-összeszerelője a Foxconn után, és februárban 14,2 millió dollárt költött arra, hogy földterület-használati jogokat vásároljon egy gyár építéséhez az indiai Chennaiban. A kiadás azt a javaslatot követte, amelyet az igazgatótanács 2020 végén hagyott jóvá, hogy 150 millió dollárt költsön az első iPhone-gyártó üzemének megépítésére az országban.

Az Apple 2020 novemberében felfüggesztette a Pegatronnal való partnerségét, miután kiderült, hogy a fő iPhone-beszállító munkaügyi jogsértéseket követett el egy diákmunkásprogramban. Az Apple a jogsértések miatt próbaidőre küldte a Pegatront, és bár a beszállító jelenlegi iPhone-üzletágát várhatóan ez nem érintette, az eredeti előrejelzések szerint az iPhone 12 megrendeléseinek egy részét elveszi a másik Apple-beszállító Luxshare.

A legfrissebb információkat a DigiTimes fizetős “Before Going to Press” szekciójában osztották meg, így további részletek egyelőre nincsenek, de a teljes jelentés még kedden megjelenik.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó