IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Megérkeztek az első képek az új Samsung Galaxy Note 20 és Note 20 Ultráról

A Samsung Galaxy Note 20 és Note 20 Ultra augusztusban esedékes megjelenése előtt igazi csemegéket kaptunk. Úgy tűnik, kiszivárgott pár hivatalos kép az orosz Samsung internetes store-jából.

Első pillantásra a jól megszokott téglalap alakú markáns Note stílust viszi tovább, ami immár még inkább lekerekített, ezáltal még vékonyabb kávát eredményezett. Illetve megfigyelhető, hogy maradt az AMOLED Infinity-O kijelző, tehát az újabb generációnál még nincs szó képernyő alá beépített előlapi kameráról. Ami sajnálatos, hiszen már az Oppo és Huawei is sikeresen bemutatta ezt a technológiát.

A képekből nem látható, de a forrás, Jimmy is Promo azt állította, hogy az S Pen és hangszóró átkerült az USB C csatlakozó bal oldalára az előző generációhoz képest. Ami azt jelenti, hogy átkerült a jobb oldalra a hang és be/ki-kapcs gomb. Illetve levették a hátsó kamera alá odabiggyesztett, sokak által nevetségesnek tartott “Space Zoom 100X” szöveget.

A hírek szerint Android 10-zel és Samsung One UI 2.5-tel érkezik majd. Remélem az új szoftver javított felhasználói élményt is nyújt majd a prémium telefonhoz.

Forrás: Jimmy is Promo

A megjelenésig valószínűleg még sok további érdekes infó kiszivárog majd, amit persze egyből közlünk is!

Borító: Samsung
Forrás: SAMMOBILE

Az eddigiek alapján tetszik a közelgő Note 20 széria?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó

Ismét másolja az Apple-t a Samsung

Anikó

Muszáj lesz az Apple-nek is felzárkóznia az RCS-hez

Anikó