IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Minden, amit az Apple Fitness+-ról tudni kell

Az Apple nem csupán az adatvédelemről gondoskodik, de arról is, hogy egészségesek maradjunk.

Az Apple Fitness+ egy újonnan bejelentett szolgáltatás, ami főleg az Apple One bundle része, de külön is előfizethető. A program Apple Watch tulajdonosok számára készült, ugyanis így lehet a leghatásosabban mérni az edzés adatait.

Az Apple Fitness+ igazából egy otthoni személyi edzőként funkcionál, motivál, megmutatja a gyakorlatokat, követi a fejlődésed és pontos elemzéseket ad az általunk végzett edzésről. Beállíthatunk célokat is, ami még motiváltabbá tehet minket a kívánt forma eléréséhez.

A legtöbb videót eszközök nélkül is végezhetjük, vagy csupán egy minisúlyzó, lábsúly vagy egyéb könnyen beszerezhető társra van szükségünk hozzá. Az óránkkal tökéletes harmóniában tud dolgozni, ugyanis az edző utasításai azonnal a kezünkön lévő eszközre érkeznek. És persze az fejlődésünket is csodálatosan végig tudjuk követni az óra segítségével. Minden adatot eltárol a végzett gyakorlatunkról és a testünk visszajelzéseiről, ami nagyon hasznos lehet, ha tényleg komolyan szeretnénk törődni a fejlődéssel.

A Fitness+ szekciót nem úgy kell elképzelni, mintha beírnánk YouTube-ra, hogy otthon végezhető gyakorlatok, ugyanis hasznos társnak bizonyul konditeremben is, ugyanis futópados, evezőpados, szobabiciklis és erősítő edzéseket is megtalálhatunk a kínálatban.

A szolgáltatás arra is tökéletes, hogy a teljesen kezdők képet kapjanak arról, hogy mire képes a testük. És az alkalmazás abban is segít, hogy a saját tempónknak megfelelően tudjunk haladni. És azt sem erőlteti ránk, hogy mennyi ideig eddzünk, 5 perces videóktól 45 perces edzésekig mindent megtalálunk.

Az Apple Musickal is tökéletes az integráció, mint ahogyan ezt megszokhattuk már az almás termékek kapcsán. És akkor is működik a dolog, ha nincs előfizetésünk a zenealkalmazásra.

És nem kell attól félnünk, hogy túl hamar kimaxoljuk a videókat, mert az Apple megígérte, hogy hetente több kontentet is hozzáad az elvégezhető edzésekhez. És nem csupán folyamatosan friss videótárunk lehet, hanem személyre szabott ajánlásokat is kapunk azok alapján, hogy eddig miket csináltunk.

És hogy mindezt mennyiért? Az alap havi előfizetés $9,99, ha egész évre megvesszük akkor pedig $79,99-et kell fizetnünk érte, ami havi $6,67-re jön ki. Ennyiért viszont az egész család mozoghat, ugyanis 6 különböző családtag használhatja a szolgáltatást.

Ha végre elérhető lesz nálunk is, Te előfizetsz rá?

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó