IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Mire NE számíts a jövő heti Apple eseményen

Az Apple bejelentette, hogy március 8-án, kedden Peek Performance elnevezéssel különleges eseményt tart, ahol várhatóan új iPhone SE-t, iPad Airt és legalább egy új Macet jelentenek be.

A vállalat a feltételezések szerint sűrű programmal készül 2022-re, beleértve több új Macet, legalább három új Apple Watchot, új iPhone-okat és még sok mást. A jövő heti esemény az év első bemutatója, mely egyelőre csak néhány pletykált terméket fog kipipálni a 2022-es palettáról. Jőjjenek azok a termékek, amiket inkább az év későbbi szakaszában vagy 2023-ban jelenthetnek be.

Nagyobb Apple Silicon iMac

Forrás: MacRumors

Az Apple várhatóan legalább egy új Macet be fog jelenteni a jövő heti eseményen, de ez valószínűleg nem egy nagyobb Apple Silicon iMac lesz. Az Apple legutóbb az iMacet az M1 chip által hajtott 24 hüvelykes dizájnnal frissítette.

A termékcsalád másik iMacje, a 27 hüvelykes verzió továbbra is egy majdnem 10 éves designnal rendelkezik, de az Apple a hírek szerint dolgozik egy új modellen, amely várhatóan valamikor a nyáron jelenik meg. A nagyobb Apple Silicon iMac a pletykák szerint az M1 Pro és M1 Max chipekkel működik majd, mini-LED, ProMotion kijelzővel rendelkezik, és a 24 hüvelykes asztali géphez hasonló kialakítású lesz.

Második generációs AirPods Pro

Forrás: MacRumors

A második generációs AirPods Pro idén fog megjelenni, ha a pletykák beigazolódnak, de nem a jövő kedden tartandó eseményen. Az AirPods Pro 2019 óta nem frissült, amikor először piacra került, kivéve a tavaly októberi MagSafe tok hozzáadását. Az Apple csúcskategóriás fülhallgatóinak második generációja várhatóan új, kompaktabb kialakítással, Lossless Audio támogatással, egy új töltőtokkal és esetleg néhány egészségkövető funkcióval fog rendelkezni.

Az Apple AR/VR headsete

Forrás: MacRumors

Az Apple pletykált AR/VR headsetjének bevezetése lehet a vállalat idei legnagyobb bejelentése, de erre még egy kicsit várni kell. Bár az Apple már jó ideje dolgozik a headseten, a pletykák szerint nem ezen az eseményen fogunk hallani róla.

Az Apple eredetileg júniusra, a WWDC környékére tervezte a headset bemutatását, de a fejlesztési problémákról szóló legutóbbi jelentések kétségbe vonják ezt az ütemezést, és arra utalnak, hogy a 2023-as megjelenés valószínűbb lehet.

iPhone 14 és új Apple Watchok

Forrás: MacRumors

Az Apple mindig ősszel, valamikor szeptember vagy október környékén adja ki az évi zászlóshajóit. Ne is számíts arra, hogy a jövő héten hallani fogsz az iPhone 14-ről vagy az Apple Watch Series 8-ról.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó