IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Négy összehajtható telefonnal támadhat a Samsung 2021-ben

A Samsung nagyon úgy tűnik, hogy négy összecsukható telefonon dolgozik 2021-re. Eddig három telefonról volt szó, most már négyről. Sőt, már feltekerhetős hajlítható készülék is lehet a tarsolyban.

Láttunk már pletykákat a Samsung 2021-ben összehajtható telefonvonalával kapcsolatban, és nagy volt az egyetértés abban, hogy a koreai márka három összecsukható telefont készít jövőre.

A koreai székhelyű ET News szerint a Samsung 2021-ben négy összecsukható telefont tervez piacra dobni. A weboldal arról számol be, hogy ezek az eszközök két Galaxy Z Fold3 változat és két Galaxy Z Flip2 modell lehetnek. A forrás azt is állítja, hogy mind a négy telefon 5G-s csatlakozást fog biztosítani, bár ez nem igazán meglepő, tekintve, hogy most már félúton vagyunk az 5G-átmenet felé.

Az ET News nem számolt be a Fold készülékek közötti jelentős különbségekről, de azt állították, hogy a két Z Flip telefon „eltérő teljesítményű és funkciójú lesz”.

Sajnos úgy tűnik, hogy a közvetlen bevezetést remélőknek várniuk kell egy ideig, mivel mind a négy összecsukható telefont csak 2021 második felében tervezik piacra dobni. Tehát ne számíthatunk arra, hogy ezek az eszközök a Galaxy S21 sorozattal együtt érkeznek.

Ennek ellenére ez a legutóbbi négy összecsukható jelentés ellentétben áll a korábbi pletykákkal, amelyek három eszközre mutattak rá. Pontosabban eredetileg úgy gondolták, hogy a Samsung elindítja a Galaxy Z Fold 3, a Galaxy Z Fold Lite és a Galaxy Z Flip 2 modelleket.

Ennek ellenére ez a legutóbbi négy összecsukható készülékről szóló jelentés ellentétben áll a korábbi pletykákkal, amelyek három eszközről szóltak csak. Pontosabban eredetileg úgy gondolták, hogy a Samsung piacra dobhatja a Galaxy Z Fold3-at, a Galaxy Z Fold Lite-ot és a Galaxy Z Flip2 modelleket.

Az ET News azt is megjegyzi, hogy a Samsung saját feltekerhető telefonnal dolgozik, de azt állítja, hogy ez nem része a Samsung 2021-re vonatkozó üzleti tervének. A kimenet azt állítja, hogy a Samsung gördülő kialakítása lehetővé teszi a képernyő felfelé nyújtását.

Forrás: Android Authority

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó