IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Nem volt hosszú életű az első iPhone 12 minit bemutató videó

Tegnap egy rövid időre kiszabadult az internetre egy, még az előrendelési fázist is megelőző iPhone mini teszt. Nyilván azonnal törlésre került, de hát az internet nem felejt…

Miután a két ikertorony, az iPhone 12 és 12 Pro értékesítését az Apple már megkezdte a múlt héten, lassan veszik fel az előrendeléseket az iPhone 12 minire és Pro Maxra is november 6-ától. 

Azt persze már évek óta tudjuk, hogy a népszerű techcsatornbákat üzemeltetők elég szigorú szabályzás mellet már előre tesztelhetik a készülékeket, mielőtt azok a boltok polcaira kerülnének. Így válik lehetségessé, hogy kb. azonnal a megjelenéskor elöntse a YouTube-ot az a videó cunami, amiről még a laikus is megmondja, hogy a készítője nem 2 percet fogdosta a telefont tegnap az egyik Apple Store-ban fél óra sorban állás után.

Tegnap pont egy ilyen videó került fel, George Buhnici román YouTuber közel egy millió feliratkozós csatornájára, mely kb. 40 perc hosszan mutatta be hands-on az iPhone 12 minit. Nyilván nem volt hosszúéletű a dolog, de legalább 1-2 screenshotot meg lehetett menteni belőle.

Első reakció: hát ez pici 😲. Az iPhone 12 5,4”-es kistestvére még a 12-höz mérten is induri-pinduri. Bár az én cseppnyi mancsomba jobban elférne egy ilyen aprócska telefon, ha teljesen őszinte akarok lenni, már nem kéne. Annak ellenére sem, hogy rendszerint visszasírom, amikor még a 4S bal felső sarkában elhelyezett Messages appot egy kézzel elértem. 

Forrás: George Buhnici YouTube

Az pedig számomra végképp teljesen aránytalan, ahogy a két kamera mérete viszonyl a hátlapon található Apple logóhoz. Pici telefon két nagy bumszlival. Ettől függetlenül nagyon várom már, hogy a kezembe foghassam.

Nektek mi az első benyomás?

Forrá és borítókép: George Buhnici YouTube

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó