IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ősszel jöhet az AirPods 2 utódja

Az Apple beszállítói állítólag készülnek egy következő generációs AirPods modell sorozatgyártására, amely még idén leválthatja a jelenlegi AirPods 2 vezeték nélküli fülhallgatót.

Nikkei Asia egy, az Apple közelgő iPhone-terveiről szóló jelentésben elrejtett forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az AirPods új verziójának gyártása augusztusban kezdődik meg az új MacBook Pro modellek és a várható iPhone-frissítés mellett.

Az AirPods 3 körüli pletykák már jóval több mint egy éve keringenek. 2020 júniusában Ming-Chi Kuo elemző azt jósolta, hogy az Apple 2021 elején fogja kiadni a népszerű vezeték nélküli fülhallgató következő iterációját, de márciusban azt mondta, hogy a bevezetési tervek késnek.

Forrás: 52Audio

Nem sokkal azelőtt, hogy Kuo átértékelte becslését, egy „Kang” néven ismert szivárogtató azt állította, hogy az AirPods 3 készen áll a szállításra, és állítólagos képek és renderek bukkantak fel a legújabb termékről Kínában.

Az ismert szivárogtatók által ösztönözve a rajongók márciusi megjelenésre készültek, de a remények szertefoszlottak, amikor az Apple nem jelentett be új fülhallgatót az április végi Spring Loaded eseményen.

A közelgő AirPods modell várhatóan az AirPods 2-höz hasonló dizájnnal fog rendelkezni, bár néhány finomítással, például rövidített szárral, kicsit átszabott fülhallgatótesttel és AirPods Pro-stílusú töltőtokkal rendelkezhet.

Borítókép: Gizmochina

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó