IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Prosser is megerősítette az Apple Watch „SE” érkezését

Korábban már a Mark Gurman és Debby Wu a Bloombergtől is lehozta, hogy az új 6-os széria mellett érkezhet az Apple Watch Series 3 leváltására hivatott, jóval pénztárcabarátabb, inkább a fitnesz funkciókra koncentráló Apple Watch „SE-verzió”.

Ezt a felvetést támogatta még meg kicsit Jon Prosser is, aki nálam már kicsit vesztett a hitelességéből. A holnapi eseményen tehát szerinte is két féle órát is megismerhetünk.

Nem igazán tudom, hogy a múlt heti Apple Watch-iPad bejelentéses mellényúlásából még vissza tud-e jönni. Mert eddig nagyon úgy tűnt, hogy valóban igazi belsős információkkal rendelkezik. Hátha most igaza lesz.

Prosser szerint az elérhetőbb árú Apple Watchból néhány funkció kimaradhat, amiket korábbi Watch szériákban már megismerhettünk, ilyen lehet az EKG alkalmazás vagy az always-on kijelző. Azonban azt is tudni véli, hogy az új kiegészítők egy M9-es chippel lesznek felszerelve. Ez az Apple egyik nyugdíjazott mozgást érzékelő segédprocesszora még az iPhone 6s, original SE, 5. generációs iPad érából.

Forrás: Eurázsiai Gazdasági Közösség adatbázisa

A múlt hónapban az Apple egyébként beadott néhány dokumentumot engedélyezésre az Eurázsiai Gazdasági Közösséghez, ami minden évben valódi előfutára szokott lenni a termékek érkezésének.

Most már csak egyet kell aludni…

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó