IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Rákanyarodtunk az iPhone-várás utolsó szakaszára – érkezett néhány iPhone 12 dummy

Ha még nem unnátok fullra: jövő hónapban várhatóan jön az iPhone 12-es széria bemutatója. Ahogy pedig közelít az ősz, már utolsó fázisába ér a várakozás, érkeznek sorba a dummy modellek.

A HaAppelistim izraeli közösségből kinyert képeket most egész közelről csodálhatjuk meg az új széria szép flat formáját és éles vonalait. Egyértelműen az egykoron sláger 4-es iPhone-ok megjelenését hozza az idei kiadás – már, ha jól megalkotottak a dummy-k.

Az idei felhozatalban négy különböző eszközt is piacra dobhat a cupertinói nagyvállalat, köztük egy 5,4”-es, két 6,1”-es és egy 6,7”-es készülékkel. Már csak a méretükből adódóan is az 5,4”-es és az egyik 6,1”-es iPhone lehet az elérhetőbb árú kistestvér, míg a másik 6,1”-es és 6,7”-es eszköz lehet a Pro része a kínálatnak.

Úgy tűnik, a tokgyártók már szépen aktivizálták magukat – ehhez kellenek a funkció nélküli dummy-k – és sorra gyártják a frissen érkező készülékekhez a változatosnál változatosabb tokokat, hogy azok már a megjelenés napján megvásárolhatók legyenek. Ebből még lehet 1-2 szép spoilerezés majd a Keynote előtt.

Na, de jöjjön a lényeg, a képgaléria:

Forrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5MacForrás: 9to5Mac

Forrás és borítókép: 9to5Mac 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó