IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Rejtélyes Apple „PC” tűnt fel egy hivatalos adatbázisban

A múlt héten megjelenet egy ismeretlen Apple készülék a Bluetoothos termékek adatbázisában. Az eszköz a B2002-es sorszámot kapta, a hozzá tartozó modell száma pedig egyelőre még ismeretlen. 

A termék „személyi számítógép”, azaz „PC” kategóriában bukkant fel, ahová eddig egyaránt kerültek fel Macek és iPadek is. 2019 óta ez az első bejegyzés az Apple részéről az adatbázisban, az is elképzelhető, hogy már meglévő eszközt adnak hozzá a listához.

Így jelenleg a buliban a már korábban megjelenet iPad Air, egy esetlegesen érkező 5G-s iPad Pro modell vagy egy új Apple Siliconos Mac is. 

Forrás: The Launch Studio

A lista minősített tervezési azonosítói megegyeznek a Macek és iPadek korábbi azonosítóival, így ez sem segít szűkíteni a kört. 

A pletykák szerint a vállalat még tarthat egy Keynote-ot idén. Már a dátumot is tudni vélik: november 17. Az eseményen a vállalat bemutathatná első egyedi Apple Silicon névre hallgató, ARM-es processzorral ellátott Macjét. És persze jó esélyünk van arra is, hogy a bemutató keretein belül végre láthassunk AirTaget, AirPods Studio fülest vagy akár egy újabb generációs Apple TV-t is. 

Az már biztos, hogy még ha idén be is jelentik, az első Apple Siliconos Mac 2020 vége előtt nem érkezik meg a boltok polcaira, arra még jó ideig várnunk kell.

Forrás: The Launch Studio

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó