IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Új csapattagot keres az IThon.hu – talán ismered?

Az IThon.hu (és a mögötte álló Optimal Content) csapatába keresünk új tagot hosszú távra. Nagyon röviden és a multik nyelvén szólva a pozíció neve legyen:

junior copywriter és social media manager

Ennél kicsit részletesebben és érthetőbben:

Olyan pályakezdő, junior jelentkezőt keresünk, aki egyaránt érdeklődik a tech világa, az írás és a marketing, azon belül elsősorban a közösségi média iránt. A megfelelő készsége megvan, van benne tanulás iránti vágy és munkakedv. Képes új lendületet hozni a csapatunkba, ami meglátszódik az oldalon és a közösségi média jelenlétünkön is.

A feladat tech hírek írása az IThon.hu oldalára, illetve copywriting a többi projektünkben. Így szóba fog jönni a tech, a LEGO, lakberendezés, és ki tudja még mi. Opcionálisan termékek tesztelése, videó készítés a kamera tetszőleges oldalán, akár apró webfejlesztési feladatok is. Semmi olyat nem kérünk majd tőled, amit mi magunk nem csinálunk minden nap, és nem tanítunk meg szívesen.

A munka a 13. kerületi irodánkban zajlik, full-time, 40 órás bejelentett munkaviszonyban. Karantén alatt természetesen home office, egyébként csak indokolt esetben. Kávé, társaság adott. A csapatmunkában hiszünk, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, kivel dolgozunk együtt, hogy megfelelően őszinte és jó hangulatú maradjon a légkör.

Az alábbi pontok előnyt jelentenek a rangsorolásban, nagyjából ebben a sorrendben:

  • Eltökéltség, munkakedv, hosszú távú perspektíva. Sok a munka, és az új kolléga sem fog unatkozni, de csak olyan emberbe szeretnénk időt fektetni, aki lát ebben perspektívát, és el tudja magát hosszú távon képzelni nálunk
  • Androidos tapasztalat, szakértelem. Az Android egyelőre gyenge pontunk, amit magunk is igyekszünk fejleszteni, de egy elvakult Android/PC hívő nem ártana
  • Korábbi cikkírási tapasztalat, korábbi írások bemutatása
  • Korábbi social media tapasztalat. Menedzseltél már odalakat, ismered a felületek működését és figyeled az új trendeket
  • Fotós tapasztalat, fotózás mint hobbi, érdeklődés a fotó-video témakör iránt
  • Videó vágási tapasztalat

Jelentkeznél? Csak töltsd ki az alábbi űrlapot CV-d csatolásával és néhány válasszal.

Szeretnél az IThon.hu oldalára írni, de még diák vagy vagy másodállásban keresel távmunkát? Ez a hirdetés nem neked szól, de azért keress meg minket a hello@ithon.hu e-mail címen, mert az ideális jelölteket nem fogjuk elhajtani!

[wpforms id=”3500″ title=”false” description=”false”]

A beérkezett adatokat a kiválasztáson kívül semmilyen célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki.