IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Törölték a Samsung fejlesztői konferenciáját

Nem csak úgy szimplán webes platformra helyezték át, egész konkrétan nem lesz.

Öt év óta most először nem nyitja meg kapuit a vállalat éves fejlesztői konferenciája. A vállalat közleményben erősítette meg az esemény lemondásának okait. Azonban továbbra is elkötelezettek amellett, hogy megtalálják a módját annak, hogy a fejlesztői közösség a jövőbeni fejlesztéseket, valamint a fontos híreket és frissítéseket figyelemmel kísérhesse.

Csalódottak vagyunk, hogy idén nem rendezzük meg az eseményt, és nem lesz alkalmunk közvetlenül kapcsolatba lépni. Azonban kiemelt prioritást élvez alkalmazottaink, a fejlesztői közösség, partnereink és a helyi közösségek egészsége és biztonsága […].

Néhány iparági bennfentes már számított arra, hogy a Samsung lemondja az SDC20-at, mielőtt még a cég nyilvánosságra hozta volna döntést. Jóslataik látszólag helytállók voltak, így talán a Samsung döntésének állítólagos indokai is igazak.

A COVID-19 rengeteg aggodalomra ad okot a vállalkozások számára az egész világon, és az SDC20 nem az első nagy technológiai esemény, amelyet idén lemondtak.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a Samsung szolgáltatásai mind a népszerűség, mind a funkcionalitás tekintetében nagyjából változatlanok a tavalyi évhez képest. A Bixby kb. ugyanott áll, mint egy évvel ezelőtt, és a Samsung összes fontos hardvere már a legutóbbi Unpacked eseményeken fel lett fedve, így az SDC-n nem nagyon maradt mit megmutatni, szoftverplatformjuk fejlesztése pedig eléggé stagnál.

Lehet a Samsung nem csak a COVID-19-hez kapcsolódó egészségügyi problémák miatt törli az SDC20-at?

Forrás és borítókép: Samsung

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó