IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Újabb teaser jött ki a Huawei Mate 40 Próról

Az új kedvcsináló videóban az ultraszéles kamerát promózzák.

Korlátozások ide vagy oda, a Huawei még mindig az egyik legnagyobb mobiltelefongyártó cég, és jól fogynak a Google-mentes modelljei is, a múlt évben megjelenő Mate 30-on sem lehetett már használni a Play Store-t.

Mostanra azonban elég sokat javítottak a saját rendszerükön is, a felhasználóknak nagyon tetszett a P40 széria is, és várhatóan a Mate 40 is hasonló sikerrel fog járni. És mivel a Mate a cég zászlóshajói közé tartozik, nagyon jó specifikációkat kapott, és a külseje is abszolút megnyerő.

A kijelzője 6,4″-es lesz és egy picit le lesz kerekítve, egy kis szigettel a bal felső sarkon, amin két szelfikamera kapott helyett. A hátulja hasonlít az elődjéhez, de egy kicsit nagyobb. Méretei 158,8 x 72,5 x 8,9, de a kamerák miatt azon a részen 10,4 mm a vastagság, ami picit már nekem túl sok, de férfikezekben biztosan stabilabban lehet fogni.

Kamera tekintetében sem elhanyagolható a Mate 40 széria, ugyanis a főkamerája mindegyiknek 108 megapixeles lesz, és a Pro model még egy periszkópikus kamerát is kap, 5X optikai és 55 X digitális zoomra lesz képes.

A telefon 3 nap múlva fog hivatalosan debütálni, így egy utolsó kedvcsináló videót is készítettek a Huawei fanoknak. A teaser elég rövidre sikerült, de nagyon szépen bemutatja az ultraszéles kamerájuk előnyeit.

A videó torz jelenetet mutat egy tányérral, kanállal és villával, de ha az objektívet elhúzzák a tányér felett, minden kiegyenesedik. A videó a “The Mate Perfection” kifejezéssel fejeződik be. Ez valószínűleg utal az ultraszéles lencse torzításkorrekciójára. Reméljük a Mate 40 vagy a Mate 40 Pro néhány újdonságot hoz ezen a fronton.

Neked hogy tetszik az új Mate 40 széria?

Forrás: GSMArena
Borító: En24

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó