IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Végre laptopról is támogatott a Spotify megosztása a Chromecastre

Ha okostévéd van vagy esetleg mindig telefonodról osztottad meg Chromecastre a Spotify-t, sose érzékelted ennek a funkciónak a hiányát, viszont a számítógépek szerelmesei biztosan. Azonban az új frissítéssel megérkezett az új funkció is!

Az 1.1.38-as app verzió, most már felajánlja Windowsos vagy Maces gépünkről a Chromecasre való zenemegosztás lehetőségét Spotify-ról. Tehát, ha még nem elérhető a Chromecast opció feltétlen csekkold le a verzió számot és ha kell frissítsd az asztali applikációt, utána már biztosan elérhető lesz. Bár ha automatikus frissítésen van, már lehet meg is lepődtél az új megosztási lehetőségen.

Forrás: Google

Már régóta fájó pont ez rengeteg Spotify és Chromecast felhasználó számára. Az okoshangszóróktól kezdve már szinte mindenre meglehetett osztani a Spotifyt laptopunkról, csak a Chromecastre nem… Ha te is napi szinten használod otthon a laptopodat és nem szívesen bajlódsz a telefonos megosztással, akkor a mostani hír hallatán szinte biztos örömódát zengesz. Én biztosan, természetesen exkluzívan a tus alatt.

Ha a frissítés kész van: pár lépés és mehet is a zene bömböltetés. Csak be kell lépned a Spotify alkalmazásba, elindítani kedvenc albumodat, majd már meg is oszthatod a csatlakozási lehetőségek közül a kívánt Chromecastre. És szólhat is a zene a nagyképernyős plazmán!

Csak pár lépés és már mehet is a zene és a buli – Forrás: 9TO5Google

Borító: wikiHow
Forrás: 9TO5Google

Te használsz Chromecastot és örülsz az új támogatásnak vagy inkább az okostévéket részesíted előnyben?

Kapcsolódó cikkeink

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Az Apple Music még mindig nem tudja lenyomni a Spotify-t

Anikó

Google: az Apple visszatartja a fejlődést

Anikó