IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Visszatért a Sleep Cycle Apple Watchra

Évek óta az Apple Watch felhasználók egyik top kívánsága a natív alvásfigyelés, na meg a hozzá szükséges nagyobb aksi az órákba. Nagyobb teleppel nem, de megújult alvásfigyelős funkciókkal tud szolgálni a már jól ismert Sleep Cycle app.

Az elmúlt évek során a Sleep Cycle az alvásmonitorozó alkalmazások aranystandardja lett. Az alkalmazás analizálja az alvási szokásaid és intelligens ébresztést alkalmaz a könnyebb felkelés érdekében.

2018-ban ki is adták az app Apple Watchon használható verzióját is. Azonban az alkalmazás iOS korlátozások miatt hamar lekerült az App Store-ból. Most viszont megújult formában, az iPhone-os verziótól független Watch appként tért vissza a Sleep Cycle.

A megújult alkalmazás az intelligens ébresztést már a csuklódon is lehetővé teszi. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az alvási fázisaid figyelembevételével az óra (vagy a telefonod) kellemesen felébreszt a megadott időpont előtt. Sokkal jobb, mint kiesni az ágyból pontban 6-kor az üvöltő ébresztőórára. De akár választhatod a néma ébresztést is, az még barátságosabb.

És itt még nem állnak meg. Most, hogy visszatértek, egyre több újdonságot ígérnek, pl. a Snore Stopper funkciót, ami segíthetne megakadályozni a horkolást. Ez a mostani verzióban egyelőre még nem elérhető.

Te használod a Sleep Cycle alkalmazást telefonon? Ki fogod próbálni Apple Watch-on is?

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó