IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

13 lehet a következő iPhone

A PinkDon névre hallgató szivárogtató megosztott egy új videót, amelyen látszólag iPhone 13 Pro Max MagSafe tokok kerülnek csomagolásra. 

Korábban még nem került megerősítésre, hogy az idei iPhone-ok 12S vagy 13 elnevezést kapnak-e. Ne feledjük, hogy ezek a tokok nagyon is lehetnek hamisítványok.

A videót ugyan az eredeti posztoló törölte, nem szeretnék találgatni, hogy ez mit jelenthet, így továbbra is kétkedéssel kell fogadnunk az alábbi infókat. 

Forrás: MacRumors

A videón rengeteg fekete szilikon Apple MagSafe tok műanyagba csomagolva és szállításra előkészítve látható. Más tokszínek vagy anyagok, mint például bőr, nem láthatók a videón.

Várható, hogy az Apple az idei iPhone-ok megjelenésével új színekkel frissíti MagSafe tok kínálatát, ahogyan azt már korábban is tette.

Ahogy fentebb megjegyeztük, ezek a tokok akár hamisítványok is lehetnek. Rengeteg meggyőző hamis MagSafe tok van forgalomban manapság.

Valószínű, hogy már csak egy-két hét van hátra a hivatalos iPhone 13 bejelentésig, így nem lesz meglepő, ha a következő napokban még több ilyen szivárogtatás fog felbukkanni. 

Borítókép: Twitter

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó