IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

2021 az összehajtható telefonok éve?

Egy Elec iparági jelentésben, amely a poliimid fóliáról az ultravékony fedőüvegre (UTG) való áttérésről szól, az olyan kínai gyártók, mint az Oppo, a Honor vagy a Huawei összehajtható készülékei mellett megemlítésre kerül a Google Pixel Fold képernyőjének mérete is.

A szivárgás megerősíti, hogy a Google összehajtható telefonjának kijelzőátlója 7,6 hüvelyk, vagyis pontosan akkora, mint a Galaxy Z Fold 3 belső kijelzője. Ez a második alkalom, hogy arról hallunk, hogy a Google Pixel Fold, vagy legyen bármi is a neve, 7,6 hüvelykes panelt kap, és ennek teljesen értelme van, tekintve, hogy a szállítási megbízást állítólag a Samsungnak adták.

A Galaxy Z Fold 3-nak 2021-ben komoly összehajtható konkurenciája lesz, és nem csak a Google Pixel Fold által. A jelentés az összes többi 2021/2022-ben érkező összehajtható telefont is felsorolja, van miből csemegézni:

  • Honor Magic Fold: 8,03″-os belső és 6,45″-os külső BOE kijelzővel
  • Xiaomi Mi Mix Fold 2: 8,01″ belső és 6,52″ külső Samsung kijelzők
  • Vivo: 8″ belső Samsung és 6,5″ külső BOE kijelző: 8″ belső és 6,5″ külső BOE kijelző
  • Oppo: 7,1″ belső és 5,45″ külső (2022-ben kerülhet piacra)
  • Google Pixel Fold: 7,6″ belső kijelző a Samsungtól

Ha hozzávesszük a Galaxy Z Fold 3-at és a Z Flip 3-at, akkor nem kevesebb, mint hat összecsukható telefon fog megjelenni idén a nagy márkák részéről, és a verseny a Samsung 2021-es összecsukható telefon terveiért élesedni fog.

Mondanom sem kell, hogy a vállalat évekkel előrébb jár, ha az összehajtható telefonok megalkotásáról és tökéletesítéséről van szó, és idén képes lesz a Galaxy Z Fold 3 és a Z Flip 3 árát lejjebb vinni, növelve tömegpiaci vonzerejüket.

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó