IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

27″-es iMac bemutatását tervezheti az Apple

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója szerint az Apple 2022 elején tervezi egy új, 27 hüvelykes iMac bemutatását.

Young a MacRumorsnak elmondta, hogy az iMac 27 hüvelykes kijelzője mini-LED háttérvilágítással fog rendelkezni, ami valószínűleg azt jelenti, hogy XDR márkajelzést kap. Young twitterén azt írta, hogy az Apple jelenleg 2022 első negyedévében tervezi az új iMac megjelenését.

Young hozzátette, hogy a 27 hüvelykes iMac-kijelző ProMotion funkcióval rendelkezik majd, amely lehetővé teszi az adaptív frissítési frekvenciát 24 Hz és 120 Hz között. Azt azonban Young nem árulta el, hogy a kijelző felbontása milyen lesz, de a jelenlegi 27 hüvelykes iMac 5K felbontású.

Az Apple már több más terméket is bemutatott mini-LED kijelzővel, köztük a 12,9 hüvelykes iPad Prót az év elején, valamint a 14 és 16 hüvelykes MacBook Prót ezen a héten. Young arra számít, hogy az Apple közelmúltbeli vezető szerepe a mini-LED kijelzők terén az új iMac esetében is folytatódik.

Forrás: MacRumors

Bár ezzel a pletykával kezdetben hibázott, amikor azt állította, hogy nem iMacre, hanem önálló kijelzőre vonatkozik, Young nagyon pontosnak bizonyult a kijelzővel kapcsolatos pletykák terén, hiszen pontosan megjósolta, hogy az új iPad mini 8,3 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni, és hogy az új MacBook Pro modellek ProMotion kijelzővel fognak rendelkezni. Young 25 éves tapasztalattal rendelkezik a kijelzőiparban, és úgy tűnik, hogy jó kapcsolatban áll az ellátási láncban lévő forrásokkal.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó