IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

30 000 dolláros Apple Watch klónt, valaki?

Az H. Moser & Cie bemutatta az eredeti Swiss Alp Watch következő verzióját, a 30 800 dolláros Swiss Alp Watch “Final Upgrade-et”, amely a vállalat szerint a Swiss Alp Watch „saga csúcspontja”.

2016-ban, mikor az Apple Watch még viszonylag új eszköz volt, a svájci óragyártó H. Moser & Cie piacra dobta a  Swiss Alp Watch nevű csúcskategóriás mechanikus Apple Watch klónját, mely ugyanolyan téglalap alakú, mint az eredeti Apple Watch. Hajlítottak az élei, lekerekítettek a sarkai és még a korona is ott figyel az oldalán.

Az új óra azonos megjelenésű az Apple Watchcsal és az eredeti Swiss Alp Watchcsal. A Final Upgrade-et azután hozták létre, hogy H. Moser & Cie egy ügyfele hozta fel az ötletet. A DLC acél tok egy Vantablack tárcsát rejt. A Vantablack, az egyik legsötétebb anyagnak számít, amely a látható fény akár 99,965 %-át is képes elnyelni.

Forrás: H. Moser & Cie

Hagyományos másodpercmutató helyett a Final Upgrade tartalmaz egy Apple Watch stílusú betöltési szimbólumot, ami minimális odaaszúrás az Apple-nek. Az H. Moser termékeiről pedig általánosságban elmondható, hogy a kevesebb rendszerint több, ezt jól hozza az új óra is.

Nincs szükség frissítésre, nincsenek felesleges funkciók, nincsenek idegesítő értesítések, csak az egyetlen emlékeztető, amelyre valóban szüksége van: Hogy magad mögött hagyhasd az összes zajt és megélj minden egyes pillanatot.
Olvasható az óra leírásában

Az Apple Watch betöltését imitáló körbe futó animáció igazából egy árnyékolt, nyílásokból készült tárcsa, mely emlékeztetőül szolgál arra, hogy „itt és most minden számít”.

Forrás: H. Moser & Cie

A Swiss Alp Watch Final Upgrade teljesen mechanikus, 100 %-ban Swiss Manufacture jegyekkel. Az H. Moser & Cie mindössze 50 darabot készített a Final Upgrade órákból, melyek egészen borsos áron, egyedi konstrukcióban érhetők el.

Forrás és borítókép: H. Moser & Cie

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó