IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A kis hableány is iPadet használna

Új reklám jelent meg az iPad Pro számára, mely a Disney A kis hableány című filmjének egyik dalát használja fel, hogy a táblagépet az asztali számítógépeknél jobb számítógépes platformként reklámozza az irodákban.

Az Apple YouTube-fiókján közzétett, de a listán nem szereplő, egyperces reklám “iPad – A következő számítógéped nem számítógép” címmel fantasztikus szemszögből szemléli a mindennapi számítástechnikát. A reklám mindezt a Disney “A kis hableány” című filmjéből ismert dal segítségével teszi.

A mesefilmben szereplő Vár Rám A Föld című dalt Ariel karaktere énekli, aki arra vágyik, hogy a víz feletti világ része legyen. Az Apple ugyanezt a koncepciót veszi át, és a beltérben dolgozó irodai dolgozók siratóénekeként használja, akik azt nézik, hogy valaki kint használ egy iPad Prót.

A dolgozókat rengeteg technológia veszi körül, szimbolikusan egy kábellel vannak egy székhez kötve, kábelek tömkelegével foglalkoznak az íróasztalok alatt. A színészek aztán mindannyian egy ablakon keresztül néznek ki egy másik személyre, aki kint van a szabadban, és az iPad Próját használja, hogy dolgozzon vagy FaceTime-oljon.

Az Apple a reklámot a következő szöveggel zárja: “A következő számítógéped nem számítógép”. Ez visszautal egy korábbi reklámkampányra, amely ugyanezt a mondatot használta az iPad Pro notebookok és asztali számítógépek alternatívájaként való forgalmazására.

Kapcsolódó cikkeink

Csökken az iPhone-ok iránti kereslet?

Anikó

Még nem kell lemondanunk az új iPhone SE-ről

Anikó

Továbbra is dolgozik az AirPower technológián az Apple

Anikó