IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Samsung A21s még ilyen olcsón is 4 kamerával támad

A Samsung legújabb alacsonyabb kategóriás telefonja megmutatja, hogy ma már kompromisszumok mellett is több ponton is jól teljesítő okostelefont kapunk.

A Samsung a hét eleji pletykáknak megfelelően ma hivatalosan is bejelentette a legújabb budget készülékét, ami itthon biztos az egyik legnépszerűbb telefon lesz, köszönhetően az árának és az azért kapható tudásának.

A nagyobb testvér A51-hez hasonlóan 6,5″-es Infinity-O kijelzővel érkezik, vagyis csak a selfie kamera lyuka töri meg a teljes, iPhone 11 Pro Max méretű kijelzőt, ami mellett csak minimális kávát láthatunk. Szép nagy terület, amin 20:9-es képaránnyal és Dolby Atmos hangzással kellemes nézni a Netflixet.

Forrás: Samsung

A kamerák terén a számokból nem, csak a teljesítményből engedtek. Vagyis itt is egy négykamerás L alakú brutál kamerasziget ékeskedik, könnyű összetéveszteni a középkategóriás tesókkal. A főkamera még így is az A51-ből ismert 48MP-es F2.0-ás, vagyis a képek legtöbbjében nem tűnik fel majd különbség, a tulajok imádni fogják. A makro kamera is ugyanaz, szerintem abból egy pár millió darabot beszákolt a Samsung egy garázsvásáron, csak hogy meglegyen a darabszám. Az ultraszéles és a mélységérzékelő már gyengébb lencséket kapott, de ami fájó lehet, hogy a 13MP-es előlapi kamerán nem lesz olyan zsilett a szelfi, mint a drágább modellek 32MP-esén.

Belül egy vélhetően egy Exynos 850 SoC hajtja majd, vagyis azért nem kell aggódnunk, hogy 2-3 év múlva is hasítani fog, de ezért az árért ne hisztizzünk. Ellenben az 5000 mAh-s aksival elég jól kell majd muzsikálnia üzemidőben, amin segít, hogy vezetéknélkül is tölthetjük. Belefért az arcfelismerés és az ujjlenyomat leolvasás is. 32 GB-os tárhelye mellett MicroSD kártyával 512 GB-ig bővíthető, így a teljes családi album is elférhet akár felhőszolgáltatás nélkül is. Mondom, minden van itt, mint a bucsúban!

A Samsung A21s három színben érkezik majd. A fekete, fehér és kék színek egyaránt 3D Glossy és Hologram effektekkel csábítanak, természetesen műanyag borítással.

Forrás: Samsung

Magyarországon június 19-én kerül majd a boltokba 77 900 forintos áron. Ennyiért első körben tényleg remek választásnak tűnik, főleg a kijelző és a kamera miatt.

Forrás: Samsung

A Samsung A21s számomra azért érdekes, mert épp most tesztelem az A51 és A71 nagytestvéreket, ami az IThon első Androidos tesztje lesz. Aggodalomra azért semmi ok, természetesen Apple termékekkel nyitjuk majd a YouTube csatornát! 😉

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó