IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Realme Buds Air Neo – az AirPods klón, amire vártál?

Az AirPods 2016-os megjelenése óta gyakorlatilag teljesen átformálta a vezetéknélküli fülesek szegmensét. Tekinthetünk rá egyfajta iparági standardként is, ami automatikusan magában hordozza a későbbi másolás tényét.

Az elmúlt 4 évben megjelent drágább és olcsóbb AirPods klónokkal gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni. Azóta sincs olyan hét, hogy a Wish hirdetésekben legalább egyszer-kétszer ne bukkannának fel a Facebook hírfolyamomon különböző, AirPodsnak látszó tárgyak. Szép számmal találhatók a YouTube-on is olyan videók, amiben felvásárolják az összes ilyen klónt és ki is próbálgatják őket.

Forrás: XiaomiToday

Most azonban a Realme kínálatában egy egész ígéretesnek tűnő „távoli rokon” tűnt fel, a Buds Air kistestvére, a megengedhetőbb árfekvésű Buds Air Neo. Fajának nem első példánya, de a specifikációja alapján erre mégis felkaptuk a fejünk.

Elsőre a megszólalásig hasonlít a Buds Airre, ami pedig kiköpött AirPods. Funkcióiban azonban biztosan lesznek különbségek, különben nem jönne ki az olcsóbb árazás. A tok helyből nem tölthető vezeték nélkül, az USB-C csatlakozót pedig visszacserélték MicroUSB-re, ezen már szép summát lehet faragni. Mondjuk a Buds Air 50 eurós ára amúgy sem veri az eget.

Forrás: 91mobiles

A 17 órás ígért aksiidő minden bizonnyal a tokra vonatkozik, mert füles nincs a világon, ami szólna 17 órát ilyen pici méretben, az AirPods is csak 4,5 órát életképes a tokon kívül.

A fülhallgatók megkaphatják az Realme R1-es chipjét, támogathatják a Bluetooth 5.0-s szabványt és rendelkezhetnek az úgy nevezett Game Mode-dal is, ami 51%-kal kisebb időbeli csúszást ígér a hangzásban. Sőt, még a fülbehelyezést is érzékelhetik egy pár szenzor segítségével.

Az árról és megjelenésről még nincs információ, a vállalat még nem tette meg hivatalos közleményét a termékkel kapcsolatban. De érdemes fél szemünket a Realme házatáján tartani.

Forrás. 91mobiles

Kapcsolódó cikkeink

A túltolt branding esete a kisebb okostelefon gyártókkal

Foltin

Visszanyerte a Samsung a legjobb okostelefon-gyártó pozícióját

Nagy Deborah

Középkategóriás 5G-s telefonokat mutat be a Realme

Nagy Deborah