IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Újra hirdetésben ekézi a Samsung az Apple-t

Tavaly úgy tűnt, hogy a Samsung véget vet az Apple-lel folytatott reklám adok-kapoknak az iPhone és a Galaxy okostelefonok közötti különbségek miatt. Nos, ez nem tartott sokáig…

A Samsung újra támadásba lendült az Apple azon döntése miatt, hogy nem csomagolnak többet töltőfejet (és fülhallgatót) a készülékeik mellé.

A Samsung legismertebb vicces hirdetései az Apple-lel kapcsolatban azok voltak, amikor az Apple eltávolította az iPhone 7 fejhallgató-csatlakozóját, illetve, amikor az iPhone X-be először bekerült a notch.

Természetesen csak idő kérdése volt, hogy a Samsung kövesse az Apple példáját, és elkezdje a Galaxy készülékekből kihagyni a fejhallgató-csatlakozót, és egy olyan fejhallgató dongle-t gyártani, amelyet korábban nevetség tárgyává tettek. Aztán csendben le is vették a hirdetést.

Nos, a Samsung láthatóan nem bír magával. Bár ezek nem videós hirdetések, a Samsung a Twitteren és a Facebookon tett utalásokat arra, hogy az iPhone 12 dobozában már nincs hálózati adapter, valamint nem került a készülékbe 120 Hz-es kijelző.

A legnagyobb vicc az, hogy a Samsung már beszámolt arról, hogy tárgyalásokat folytat, hogy ugyanezt tegye a jövőben saját készülékeivel is. A töltők ekézése mellett azt is állítják, hogy a Galaxy készülékek rendelkeznek a legjobb fényképezőgéppel, akkumulátorral, teljesítménnyel, memóriával.

Míg van, aki csalódott a töltő hiánya miatt, az Apple meglátása szerint a legtöbb embernek rengeteg töltője van. A csatlakozók kivonásával sokat spórolhatnak a környezet javára is. Számításuk szerint ez kb. megegyezik azzal, mintha 450 000 autót távolítanak el az utakról, vagy 2 millió tonna szenet vonhatunk ki a szállítási lánc szennyezéséből.

Innen nézve nem túl elegáns a Samsung dicsekvése…

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó