IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Még akár külön eseményt is kaphat márciusban az AirPods Studio

Jon Prosser, a lelkes szivárogtató csütörtökön azt állította, hogy az Apple egy különleges esemény megtartására készül 2021 márciusában, ahol az előrejelzések szerint bemutatkozhat a hőn áhított AirPods Studio fejhallgató.

Prosser egy tweetben odáig megy, hogy leszűkíti az esemény dátumát március 16-ra, ami egész merész lépés, tekintve, hogy ez még vagy öt hónap múlva van.

Állítólag az Apple AirPods Studiója viheti a prímet, ami azt sugallja, hogy a vállalat más termékeket is bejelenthet az esemény során. Természetesen, továbbra is virtuális formában.

Korábban pletykák szerint az AirPods Studió az ősszel az iPhone 12 mellett debütált volna, amelyről az a hír járja, hogy ez az Apple első próbálkozása egy saját gyártmányú, over-ear fejhallgató-modellel készítésére. Az ANC technológiával és a csúcskategóriás hangvisszaadási képességekkel együtt a fejhallgatók állítólag számos érzékelőt tartalmaznak, amelyek segítenek az olyan fejlett funkciókban, például az automatikus fülérzékelés. Az Apple saját U1 chipje is helyet kaphat a készülékben.

Forrás: NewsBeezer

A szeptemberben kiszivárgott képek nagyon egyszerű külsőről árulkodnak, amely prémium anyagokból készült. A hírek szerint két változat jelenhet meg, egy kedvezőbb árú “sport” modell és egy bőrből és fémből készült felső kategóriás változat.

Prosser szerdán azt állította, hogy az AirPods Studio gyártása elakadt, ami miatt az Apple-nek néhány meg nem nevezett, fontosabb funkciót ki kellene hagynia az eszközökből.

Az Apple nemrég finoman a tudtunkra adta, hogy bővíteni kívánja audioeszköz-kínálatát azzal, hogy eltávolít egy sor harmadik féltől származó fejhallgatót és intelligens hangszórót az online és fizikai Apple Store üzletekből.

Nyilván március még soká van, meglátjuk addig mit hoz a tél…

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó