IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Spotify szerint lehetetlen az offline lejátszás Wear OS készülékeken

Ha szeretnénk hallgatni a kedvenc számainkat letöltés nélkül az okosóránkon, akkor sajnos nem a Spotify lesz a mi alkalmazásunk.

Akik androidos okosórát használnak, nagy valószínűséggel a Google Wear OS-ét futtatják. A Google platformján egy ideje van Spotify alkalmazás, de csak arra tudjuk használni azt, hogy zenét játsszon le a telefonunkon vagy az egyéb csatlakoztatott eszközökön. Felmerült hát a kérdés, hogy az alkalmazás miért nem tudja offline tárolni a zenét a Wear OS okosórákon, amire a Spotify nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy azért, mert „lehetetlen”.

Megannyi lehetőség, de mégsem – Forrás: 9to5Google

A Spotify szóvivője elmondta, hogy próbálkoztak már az ötlet megvalósításával, de nem tudták azt megvalósítani.

Ha szeretnénk hallgatni a kedvenc számainkat letöltés nélkül az okosóránkon, akkor sajnos nem a Spotify lesz a mi alkalmazásunk. Akik androidos okosórát használnak, nagy valószínűséggel a Google Wear OS-ét futtatják. A Google platformján egy ideje van Spotify alkalmazás, de csak arra tudjuk használni azt, hogy zenét játsszon le a telefonunkon vagy az egyéb csatlakoztatott eszközökön. Felmerült hát a kérdés, hogy az alkalmazás miért nem tudja offline tárolni a zenét a Wear OS okosórákon, amire a Spotify nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy azért, mert „lehetetlen”. A Spotify szóvivője elmondta, hogy próbálkoztak már az ötlet megvalósításával, de nem tudták azt megvalósítani. Sok nagyon jó ötletet kapunk az Ötletbörzébe, ami a weboldalon van. Szeretjük átnézni az összeset, és még jobban örülünk, ha bármilyen ajánlást megvalósítottnak tekinthetünk. Sajnos azonban az offline lejátszás kérdésköre nem oldható meg, ugyanis minden eszköz borzasztóan különböző. Nem csak márkában különböznek egymástól, hanem különböző funkciókat is támogatnak; akár platformjuk, szoftverük vagy hardverük miatt, a korlátozásokról pedig ne is beszéljünk. Ez mondjuk nekünk eléggé sántít. Azt mondják, hogy „lehetetlen” ezt megvalósítani, amikor a funkciót minden androidos telefonon, minden Samsung okosórán és minden Windows PC-n elérhetővé tették. Így a kifogás meglehetősen nevetséges és nyilvánvalóan nem az igazi oka a fejlesztés hiányának. Miért nem lépte tehát ezt még meg a Spotify? Lehetséges, hogy csak arról van szó, hogy a vállalat nem látja értelmét egy ekkora fejlesztés lebonyolításának, de mindenesetre meg tudjuk érteni a mérges Wear OS felhasználókat is.
Spotify

Ez mondjuk nekünk eléggé sántít. Azt mondják, hogy „lehetetlen” ezt megvalósítani, amikor a funkciót minden androidos telefonon, minden Samsung okosórán és minden Windows PC-n elérhetővé tették. Így a kifogás meglehetősen nevetséges és nyilvánvalóan nem az igazi oka a fejlesztés hiányának.

Miért nem lépte tehát ezt még meg a Spotify? Lehetséges, hogy csak arról van szó, hogy a vállalat nem látja értelmét egy ekkora fejlesztés lebonyolításának, de mindenesetre meg tudjuk érteni a mérges Wear OS felhasználókat is.

Nektek hiányzik a funkció?

Forrás: 5to9Google
Borító: APKToday

Kapcsolódó cikkeink

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Google: az Apple visszatartja a fejlődést

Anikó

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó