IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Akár ilyen is lehetne az Apple Watch Series 7

Néhány frissen megjelent renderkép szerint az új Apple Watch széria egy kicsit laposabb lehet, szögletesebb formával.

A 2018-as iPad Pro után az Apple új, lapos élű iPhone 12 modelleket is bemutatott, amelyek hasonlítanak a klasszikus termékeire, például az első generációs iPad-re és az iPhone 5-re. De mi van az Apple Watch esetében? Bár nincs bizonyíték arra, hogy az Apple újratervezi az okosóráját, Wilson Nicklaus dizájner létrehozott egy koncepciót egy új, lapos szélű Apple Watch-ra.

A renderelt képek megmutattják, hogy nézne ki egy laposabb szélű Apple Watch Series 7 a legújabb iPhone és iPad modellek alapján. A koncepció ugyanazzal a kijelző- és képaránnyal dolgozik, csak a fémházra összpontosít.

A képek az Apple Watch rozsdamentes acél változatát mutatják, az új, lapos élű kialakítás rendkívül hasonlít az üvegből és rozsdamentes acélból készült iPhone 12 Pro megjelenésére. Az új Apple Watch alumínium változata jobban hasonlítana egy sima iPhone 12-re.

Az Apple ismert arról, hogy következetes dizájnnal gyártja termékeit, így nem lenne meglepő, ha a vállalat valóban bevezetne egy ilyen Apple Watch-ot a jövőben.

A bemutatott képek alapján nem feltétlenül tűnik a legkényelmesebb megoldásnak az élesebb kialakítás, kérdés, mennyire lenne kényelmes a mostani órákhoz képest. Az biztos, hogy fantasztikusan néz ki!

Nektek hogy tetszene egy ilyen óra?

Forrás és borító: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó