IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Apple Pencil feketében, jöhet?

Nálam a válasz egyértelmű igen. “I look inside myself and see my heart is black” – én még megragadtam a sötét oldalon, ha van rá lehetőségem, általában mindenből a sötétebb árnyalatot választom. Nem lenne ez másképp az Apple kiegészítői esetén sem. Pláne, ha lennének…

Mert szigorú értelemben véve valódi Apple kiegészítőből egész kevés a fekete árnyalatú, még mindig a fehér szín dominál. Pedig ide nekem a rozsdás bökőt, ha azt a fekete Lightning kábelt árusítanák, ami az új Mac Próval érkezik, sokan vásárolnák – és nem csak a színe miatt. Egyelőre túl tartósnak tűnik, úgyhogy erre vajmi kicsi az esély.

Forrás: Wccftech

Persze, akad a kínálatban azért fekete Magic Mouse és Magic Keyboard és egy rakat harmadik fél által gyártott kiegészítő, amit az Apple hivatalos webshopjából is meg lehet vásárolni, de az mégsem ugyanaz.

A fekete AirPodsot azóta várom, amióta a fehéret először a kezembe fogtam. Mondjuk nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem tűnne-e messziről úgy, mintha egy nagy fekte légy trónolna a fülemben. Mea culpa. Ettől függetlenül, részemről lehetne még fekete, mert hogy eddig minden fülesem fekete volt evör.

Most nem AirPods, hanem Apple Pencil hírek érkeztek feketében. Végül is simán el tudnám képzelni, hogy egy asztroszürke (ebből mért nincs rendes fekete?), fekete tokos iPad Pro oldalán végre nem egy fehér ceruza virítana.

A helyzet iróniája, hogy a lehetőséget egy Mr white nevet viselő Twitter felhasználó dobta fel leginkább a semmiből. Bár, én rendszeresen követem az Apple körüli híreket az elmúlt pár évben, Mr white-ról még nem hallottam. A feedje tele van Apple féle hardver prototípusokról szóló posztokkal és EVT (Engineering Validation and Testing) információkkal.

Annyit meg kell hagyni, lassan időszerű lenne az Apple Pencil megújítása. Az első generációs stylust 2015-ben mutatta be az Apple, majd 2018-ban kapott egy nagyobb redesignt és újabb funkciókat. Jövőre pont jöhetne az újabb verzió a miniLED-es iPad mellé.

Forrás és borítókép: AppleInsider 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó