IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Újabb évvel nőhet az iPhone 6S és SE széria támogatottsága is

A legfrissebb hírek szerint minden iOS 13 által támogatott eszköz továbbra is támogatott marad és megkapja az iOS 14 frissítését is.

Az iOS 14 egyik korai verziójából sikerült kikaparni most a gesztenyét. Az információ szerint a soron következő operációs rendszer ugyanúgy támogatni fogja egészen 2015-ig visszamenőleg a régebbi készülékeket, mint ahogy azt az iOS 13 teszi jelenleg.

Forrás: Apple

Az iOS 13 jelenlegi komatibilitási listájában olyan készülékeket találhatunk, mint az iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE (2016), iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max és iPhone SE (2020) és a 7. generációs iPod touch.

Úgy tűnik, az iOS 14 lehet most már valóban az utolsó széria, ami támogathatja az A9-es processzorral szerelt iPhone 6S szériát és SE-t. Az iPhone 7 és 7 Plus viszont így még garantáltan legalább 2 évnyi támogatásra számíthat.

Azt eddig is tudtuk, hogy az Apple az egyik leghosszabb terméktámogatást nyújtó vállalata a tech szcénában, kevés az olyan konkurens gyártó, akik 2-3 évnél tovább biztosítanak szoftveres frissítéseket a korábbi termékeik számára.

Forrás: Apple

A mostani hír a The Verifier néven futó forrástól származik, aki(k) eddig vegyesen teljesített(ek). Voltak jó ráérzései(k) is, de volt, amivel mellé is nyúlt(ak). Az iOS 13-as támogatottsági listát például jól eltalálta(k). Egy jó húsz nap és kiderül…

Forrás: AppleInsider

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó