IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Apróbb finomhangolásokkal érkezik az Apple Watch Series 7

Óriási újítások helyett idén kicsit még reszelgettek a jól bevált funkciókon és dizájnon.

Melynek egyik változása a nagyobb kijelző, mely több tartalmat jelenít meg a képernyőn, és olyan élekkel rendelkezik, amelyek oldalról mutatják az óralapokat. 

A kis Apple Watch 40 mm-ről 41 mm-re, a nagy pedig 44 mm-ről 45 mm-re nőtt. Ezzel ezek az órák az eddigi legnagyobb Apple Watch-ok. Valójában a kis Apple Watch már csak 1mm-rel kisebb, mint a 2014-ben bemutatott legnagyobb.

Az új kijelző teljes billentyűzetet is támogat a szövegbevitelhez. A kijelző pedig beltéri használat során is fényesebb.

Az Apple szerint a Series 7 rendelkezik a legrepedésállóbb üveggel, amely IP6X minősítéssel rendelkezik a porállóság és ugyanezzel a vízállósági besorolással. A töltés 33%-kal gyorsabb lett, 8 perc töltési idő 8 órányi alváskövetésig tart ki, és 45 perc alatt 0-ról 80%-ra megy fel a kakaó az új órában, ami már összese 18 órás aksi időt ígér. Az új töltési módszer az USB-C-t és a jelenlegi mágneses töltőpakkot használja.

Az Apple Watch Series 7 az Apple szerint “később ősszel” lesz elérhető – vagyis pontos megjelenési dátum még nincs -, ami egybevág az elmúlt hetek gyártási késésekről szóló jelentéseivel. Ez valószínűleg október végi megjelenést jelent, bár előrendelési dátumokat még nem hallottunk.

Az Apple Watch kínálatában továbbra is Series 3-as és SE modellek szerepelnek ár- és funkcióváltás nélkül. Az Apple Watch Series 7 megtartja ugyanazt az árképzést, mint a Series 6.

A watchOS 8 emellett bevezeti az automatikus kerékpár-felismerés támogatását edzés közben, a kerékpározás közbeni esésérzékelést, valamint az elektromos kerékpáros edzések követésére optimalizált edzéseket.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó