IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple a legutóbbi álláshirdetése alapján új egészségügyi hardver érkezhet

Egy vezetői munkára vonatkozó álláshirdetésben említették meg, hogy a feladatok között lenne az Apple márkájú egészségügyi hardver termékek tervezése és fejlesztése.

Az Apple további eszközök gyártásán dolgozik, hogy javítsa ügyfeleinek jólétét. A cupertinói székhellyel rendelkező cég egészségügyi technológiákért felelős vezető mérnök projektmenedzsert keres a Jobs at Apple oldalán. Az Apple rendszeresen bővíti és megújítja folyamatosan növekvő munkaerejét, viszont szokatlan módon a reklám azt jelzi, hogy teljesen új termékek fejlesztésében fog részt venni az illető.

A MyHealthyApple által felfedezett hirdetés összefoglalója szerint az EPM feladata, hogy “vezesse az Apple márkájú egészségügyi hardver termékek tervezését és fejlesztését”. Bár nincs nyilvánvaló említés arról, hogy mik lennének ezek a termékek, nincs szó a meglévő egészséggel kapcsolatos termékekről benne, mint például a Beddit és az Apple Watch, ami azt jelentheti, hogy teljesen új hardvereket szeretnének.

A népszerű kombó hamarosan megújul? – Forrás: AppleInsider

A hirdetés megemlíti az Apple alapkövetelményeit a jelölt számára, beleértve legalább 5 éves projekt- vagy programmenedzseri tapasztalatot, ehhez kapcsolódó mechanikai hátteret a fogyasztói eszközök, számítógépek vagy orvostechnikai eszközök terén, és az ideális jelölt korábban gyakorló mérnök volt, és erős prezentációs készségekkel rendelkezik.

A felsorolás azt is megemlíti, hogy az utazás a munkavállaló idejének akár 20% -át is igénybe veheti az építések támogatása miatt az ellátási láncon belül, és hogy a jelöltnek közvetlenül kell együttműködnie a beszállítókkal, és tömegtermelésre készen kell tartania a projektek felépítését. A kínai nyelvtudás pluszként szerepel.

Úgy tűnik, hogy a jelölt egy már létező projekten is dolgozna, amit az Apple saját termékeként kéne tovább vinnie. Tekintettel az Apple termékek gyártásának hosszú átfutási idejére, valószínűtlennek tűnik, hogy a kérdéses projekt hamarosan el tudjon indulni.

Az Apple lelkesen érdeklődik az egészségügy iránt, mind az Apple Watch és a Fitness + fogyasztói oldalán, mind az egészségügyi nyilvántartás infrastruktúráért felelős területén. Számos különféle szabadalommal, egészségre és a fitneszre vonatkozó tervekkel rendelkezik, és többek között a preventív egészségügyi technológiákat is vizsgálja.

Neked szimpatikusak az Apple egészségjavító intézkedései és tervei?

Forrás: AppleInsider
Borító: CultofMac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó