IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Végre visszaállíthatjuk a nemrégiben törölt Instagram-bejegyzéseinket

Ha esetleg az a posztoló vagy, aki meggondolja magát és törli a bejegyzést, de aztán megbánja, itt a lehetőség a visszaállításra.

Az Instagram ma egy hasznos, „nemrégiben törölt” funkciót vezet be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a bejegyzések, például fotók, videók, történetek és egyéb jellegű posztok helyreállítását.

A posztok visszaállítása – Forrás: 9to5Mac

Az Instagram új funkciója ismerős lesz az Apple felhasználók számára, mivel ugyanazt a 30 napos időablakot használja a nemrégiben törölt bejegyzések tárolására, mint a Fotók iOS alkalmazást. Hasznos lesz a véletlen törléseknél, és azok számára is, akiknek feltörték Instagram-fiókjukat, mivel a tartalom teljes törlése előtt meg kell erősítenünk személyazonosságunkat SMS vagy e-mail formájában.

A vállalat egy „nemrégiben törölt” funkciót vezet be, amely lehetővé teszi az Ön által törölt tartalmak, köztük a fényképek, videók, Reel videók, IGTV videók és történetek áttekintését és visszaállítását. Az Instagram hasznosnak tartja ezt a funkciót a feltörésekkel szemben is, különösen akkor, ha a hackerek átveszik az irányítást egy fiók felett, és elkezdik törölni a rajta található tartalmat. A mai naptól kezdve a felhasználóknak szöveges üzenet vagy e-mail útján meg kell erősíteniük, hogy ők a fióktulajdonosok a tartalom végleges törléséhez vagy visszaállításához.
Instagram

A törölt tartalmak a 30 napos időszak után automatikusan eltávolításra kerülnek. Az Instagram nemrégiben törölt és visszaállított opciója az Instagram archiválási lehetősége mellett is működik.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Instagram-bejegyzéseket?

  • Az Instagramban koppints a profil fülre a jobb alsó sarokban
  • Koppints a háromsoros ikonra a jobb felső sarokban
  • Válasszd a Beállítások lehetőséget
  • Koppints a Legutóbb törölt opcióra
  • Válassz egy bejegyzést/videót/történetet, majd koppints a Visszaállítás elemre.

Nektek van olyan poszt, amit szívesen visszaállítanátok?

Forrás: 9to5Mac

Borítókép: Mashable India

Kapcsolódó cikkeink

Priváttá válhatnak a 16 éven aluliak Instagram fiókjai

Anikó

Már megválaszthatod mennyi kényes tartalmat szeretnél látni Instagramon

Anikó

Új iOS-widgeten dolgozik az Instagram

Anikó