IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple Watch felhasználói speciális Valentin-napi trófeát szerezhetnek

Új trófea érkezik a virtuális kiállítótermedbe, ugyanis ha elég aktív vagy február 14-én, egy különleges jelvény lesz a jutalmad.

Az Apple éves „Szívhónap kihívása” arra ösztönzi az Apple Watch felhasználóit, hogy Valentin-napon edzzenek legalább 60 percig a szív egészségének elősegítése érdekében. A kihívás teljesítése bármely olyan edzésalkalmazással lehetséges, amely adatokat naplóz az Apple Fitness alkalmazásába, ami feloldja a virtuális trófeát az iPhone-on, az Apple Watch-on és az Apple Messages alkalmazásában.

Mutasd meg szívednek a szereteted. Szerezd meg ezt a díjat, 60 perc testmozgással Valentin-napon, február 14-én.

Az Apple Watch felhasználói várhatóan néhány nappal, február 14-e előtt értesítést kapnak a közelgő tevékenységi kihívásról. Az Apple az Apple Watch Black Unity Collection megjelenésével egy időben az első Unity Challenge-et is megrendezi.

A Black Unity Collection – Forrás: Apple

Az Apple Watch Black Unity a Series 6-os óra különleges kiadása, amely a Black History Month kereteink belül kapott egy új szíjat és egy új watch face-t, és az óra testén is jelzik a limitált verziót. Az eladásokkal az Apple globális partnereket támogat az egyenlőség melletti harcban.

A Black History Month keretein belül az órákra érkezett egy új badge is, ami a Unity Challenge nevet viseli. 7 napig mindennap be kell zárnunk a mozgás gyűrűt, hogy teljesítsük a kihívást. Így az igazán ügyesek két új, limitált trófeával is gazdagodhatnak februárban.

Unity badge – Forrás: 9to5Mac

Ti ráhajtotok az új trófeákra, vagy hidegen hagynak?

Forrás: 9to5Mac
Borító: Self

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó