IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple javította a Watch-feloldási problémát az iOS 14.7.1-es frissítéssel

Az Apple pontosan egy héttel az iOS 14.7 kiadása után az iOS 14.7.1-et teszi közzé a nagyközönség számára. Erre azután kerül sor, hogy számtalan, még Touch ID-s készülékkel rendelkező felhasználó azt tapasztalta, hogy az iPhone-juk nem oldotta fel automatikusan az Apple Watchukat a múlt heti iOS 14.7-re történő frissítés után.

Az iOS 14.7.1 mai új kiadása a Beállítások keresztül, over-the-air frissítéssel érhető el. Szokás szerint, ha a frissítés nem jelenik meg azonnal letölthető formában, akkor folyamatosan ellenőrizd, mivel néha néhány percet vesz igénybe, mire minden felhasználóhoz eljut. A mai kiadás build száma 18G82.

Forrás: MacRumors

Az iOS 14.7 egy hete jelent meg, és egy maroknyi figyelemre méltó változást hozott az iPhone-felhasználóknak: a MagSafe akkumulátor támogatást az iPhone 12-hez, az Apple Card-fiókok kombinálásának támogatását, egy új időzítő-kezelési funkciót a HomePod-felhasználók számára a Home alkalmazáshoz, stb.

A frissítés egy, az iPhone és az iPad közötti integrációt érintő hibát is bevezetett, amelyet az most javítottak.

Az iOS 14.7.1 kijavít egy olyan hibát, amely miatt a Touch ID-val rendelkező iPhone-modellek nem képesek feloldani egy párosított Apple Watchot a Feloldás iPhone-nal funkcióval. Ez a frissítés fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.

Borítókép: Everyeye Tech

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó